Μία από τις πιο όμορφες coming ουt σκηνές που έχουμε δει σε ελληνική σειρά

1
1789

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαστε με τη νέα σειρά της ΕΤ1 «Η τούρτα της μαμάς».

Συγκεκριμένα, ήταν το περασμένο Οκτώβριο όταν σας μιλήσαμε για αυτή και συγκεκριμένα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τη σεξουαλική ταυτότητα ενός από τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες .

Είχαμε, μάλιστα, ξεχωρίσει και μια σκηνή στην οποία ένας πατέρας εξηγεί στον γιο του αυτό που αρκετά απλοϊκά ονομάζουμε διαφορετικότητα.

https://twitter.com/i/status/1316854391421444102

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη, το κεντρικό θέμα ήταν το coming out του Πάρη στον ταξίαρχο του. Ο Πάρης είναι ένας ανοιχτά γκέι στρατιωτικός που, αν και αρχικά προσπάθησε να κρύψει τη σεξουαλικότητά του από τον συντηρητικό ταξίαρχό του, πήρε τελικά την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά.

Αποτέλεσμα μία από τις πιο όμορφες coming ουt σκηνές, που έχουμε συναντήσει σε ελληνική σειρά.

Η «Τούρτα της μαμάς» είναι η νέα οικογενειακή κωμική σειρά μυθοπλασίας που προβάλλεται κάθε Πέμπτη, στις 23:00 στις ΕΡΤ1, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα. 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είμαι άτομο πιο “θηλυπρεπές” από τον Πάρη που φοβάται να κάνει coming out, γιατί έχει ομοφοβικούς γονείς και το βίντεο αυτό ήταν γροθιά στο στομάχι. Πλάνταξα στο κλάμα..
    (Άσχετο, γοητευτικότατος ο Πάρης…αν με φλέρταρε ένας τέτοιος “σοβαρός” τύπος με τέτοια ευειδή εμφάνιση…oh lucky me ^_^)

Comments are closed.