Γκέι πανδημικός γάμος μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος

30/11/2020
από
Photos: Honey and Lux

Συγχαρητήρια στους Alex Illest και Setenio Borges, που παντρεύτηκαν σε ένα αγρόκτημα στο Dundas του Οντάριο στις 10 Οκτωβρίου 2020. Σε μια γραφική κορυφή βουνού, στη μέση του πουθενά, η τελετή τους ήταν μια εντελώς σκοτεινή υπόθεση με θέμα «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» , με χειροποίητες δερμάτινες μάσκες πανούκλας και αντισηπτικά.

Οι δύο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2019 σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Μετά από μερικά γραπτά μηνύματα, αποφάσισαν να συναντηθούν στη γιορτή των γενεθλίων ενός φίλου, όπου η φλόγα του έρωτα άναψε και έπεσε το πρώτο “σ’ αγαπώ.” Ο Borges πρότεινε στον Illest τον Μάρτιο του 2020 να πάνε ένα ταξίδι στην Πόλη του Κεμπέκ (ήθελαν να πάνε στην Ιαπωνία, αλλά η επικείμενη πανδημία ακύρωσε αυτά τα σχέδια). Έμειναν στο Hôtel de Glace, ένα ξενοδοχείο κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από γυαλί και εκεί ο Borges έκανε πρόταση γάμου στον Illest, με το δαχτυλίδι να είναι θαμμένο στο στόμα ενός γλυπτού.

Παρόλο που το ζευγάρι αρχικά σχεδίαζε να κάνει μία τελετή με θέμα τη μεταμφίεση, με έως και 200 ​​άτομα, στην τελεική που τελικά κατάφεραν να κάνουν βρέθηκαν μόλις 32 πρόσωπα. Λαμβάνοντας περαιτέρω προφυλάξεις, το ζευγάρι έδωσε σε καθένα από τα καλεσμένα άτομα μια μαύρη τσάντα οργάντζας, με μία εξατομικευμένη μαύρη μάσκα, και ένα μεγάλο φιαλίδιο απολυμαντικού χεριών, που έμοιαζε με μπουκάλι φίλτρου. Όσο για τον ring bearer, ο 5χρονος ανιψιός τους, Colin, παρέδωσε τις βέρες σε ένα κουτί σε σχήμα μίνι φέρετρου. ⁠ Η δεξίωση είχε μόνο 20 άτομα – το γαμήλιο πάρτι και την άμεση οικογένεια και έγινε σε ένα εστιατόριο στο Χάμιλτον του Οντάριο.

“Είμαστε ολόψυχα ευγνώμονες που είχαμε τα μέσα και την υποστήριξη των οικογενειών μας και των φίλων μας, για να υλοποιήσουμε την ημέρα των ονείρων μας” , λέει ο Illest. «Το να παντρευτώ τον Setenio σήμαινε περισσότερα για μένα, από όσα μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Αψηφήσαμε όλες τις πιθανότητες και μέσω του πάθους και της αποφασιστικότητάς μας το κάναμε να συμβεί. Συχνά σκεφτόμαστε και ευχαριστούμε τα πρωτοπόρα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, που ήρθαν πριν από εμάς και άνοιξαν τον δρόμο. Οι θυσίες τους μας έχουν δώσει το δικαίωμα να λέμε «I do» εμείς σήμερα.» 

 

https://avmag.gr/133185/o-gamos-toys-en-meso-pandimias-toys-gyrise-piso-sta-prota-rantevoy/




Δες και αυτό!