«Τα φυσικά χαρακτηριστικά και τα γεννητικά όργανα δεν καθορίζουν τον ανδρισμό»

29/11/2020
από

Ένας τρανς άνδρας που εργάζεται στο ως σεξεργάτης εξηγεί γιατί τα φυσικά χαρακτηριστικά και τα γεννητικά όργανα «δεν καθορίζουν τον ανδρισμό».

Ο Trip Richards είναι σεξεργάτης και αστέρι στη βιομηχανία του γκέι πορνό. Πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Advocate μιλώντας για τη ζωή του και την εμπειρία του στη βιομηχανία.

«Όταν ξεκίνησα στα 24 τη μετάβασή μου ένιωθα τρομαγμένος, γιατί δεν ήξερα πώς θα αντιδρούσαν οι άνθρωποι γύρω μου και επίσης δεν ήξερα αν θα επιτύχω τα φυσικά αποτελέσματα που ήθελα», σχολίασε ο ίδιος ο 30χρονος Richards, αναφερόμενος στη μετάβασή του.

«Μόλις άρχισα την τεστοστερόνη, ένιωσα πολύ καλύτερα. Ήταν σαν το κεφάλι μου να καθάρισε από τις κακές σκέψεις και ένιωσα σαν στο σπίτι μου για πρώτη φορά. Τα να έχω αυτές τις ορμόνες στο σώμα μου ήταν απίστευτο και τότε όταν που άρχισαν και οι φυσικές αλλαγές στο σώμα τα μαλλιά και τα γένια. Ένιωσα ακόμα καλύτερα».

Ο Richards, ωστόσο, τονίζει ότι «τα φυσικά χαρακτηριστικά δεν καθορίζουν τον ανδρισμό», και ότι «το να είσαι άνδας έχει να κάνει με την έννοια της ταυτότητας και όχι της εμφάνισης».

Τόνισε απλά πως «ένιωσα υπέροχα που τελικά αναγνώρισα τον εαυτό μου στον καθρέφτη ως ο άνθρωπος που ήμουν».

Ο Richards ανάφερθηκε και στο στίγμα που έρχεται με το να εργάζεσαι στο σεξ «που γίνεται ακόμη πιο έντονο για τα τρανς άτομα».

«Υπάρχει η αντίληψη ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στο σεξ όλοι είναι πάντα θύματα εκμετάλλευσης ή ότι είμαστε χαζοί ή δεν έχουμε άλλες επιλογές», είπε.

«Οι άνθρωποι μας κρίνουν επίσης επειδή κάνουμε πράγματα που φαντασιώνονται, κάτι που είναι απογοητευτικό».

Τόνισε πως ο «φετιχισμός είναι ένα φυσικό μέρος του ερωτισμού», αλλά ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να γίνει προβληματικός.

«Επειδή το πορνό είναι η δουλειά μου», είπε, «δεν έχω πρόβλημα με τους θαυμαστές να βλέπουν το σώμα μου ως σεξουαλική φαντασίωση, υπό την προϋπόθεση ότι πληρώνουν για το περιεχόμενο και ότι συμπεριφέρονται με καλό τρόπο».

«Νομίζω ότι ένα μεγαλύτερο ζήτημα είναι ο τρόπος με τον οποίο οι τρανς άντρες είναι κρυμμένοι σε ορισμένους τύπους σεξουαλικών ρόλων, πάντα υποθέτουμε ότι είναι για παράδειγμα bottom. Aγωνίζομαι ενάντια σε αυτές τις υποθέσεις στη δική μου δουλειά και έκανα μια συντονισμένη προσπάθεια παραγωγής ταινιών όπου εγώ είμαι ο τοπ, έτσι ώστε οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι οι τρανς σεξουαλικοί ρόλοι είναι τόσο διαφορετικοί όσο οι και οι cis».

Trips web site: triplextransman.com
Trip’s Instagram
Trip’s Twitter




Δες και αυτό!