«Πώς είναι να κάνεις coming out στον πατέρα σου» μέσα από μια χορογραφία

26/11/2020
από

Οι χορευτές Alex Francoeur και Alexandre Carlos εξέπληξαν τους κριτές στην εκπομπή «Got Talent» της Γαλλίας με μια ερμηνεία χορού για το πώς είναι να κάνεις coming out στον πατέρα σου.

Το ντουέτο από το Κεμπέκ εμφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Γαλλία κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους κριτές και το κοινό.

«Υπήρχαν πολλά, πολλά, πολλά συναισθήματα», δήλωσε η τραγουδίστρια Hélène Ségara, μία από τους κριτές του προγράμματος. «Είδα ότι υπήρχε αγάπη στον χορό που κάνατε απόψε. Νομίζω ότι όλοι το ένιωσαν». 

«Το κομμάτι είναι εμπνευσμένο από τις εμπειρίες μας, καθώς και από τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων», δήλωσε ο Carlos στο περιοδικό Têtu. «Η πραγματικότητα που βλέπετε στη σκηνή δεν είναι αυτή που βιώσαμε με τους μπαμπάδες μας. Έχουμε πατέρες που είναι πολύ στοργικοί και παρόντες στη ζωή μας. Ξέρουμε ότι είμαστε τυχεροί». 

«Ο μπαμπάς μου είναι πυροσβέστης, οπότε έχει δουλέψει μόνο με άντρες», είπε ο Francoeur. «Μου είπε ότι οι συνάδελφοί του μιλούν συχνά για εμας. Και οι macho straight άνδρες που μιλούν για τις εμπειρίες των ομοφυλόφιλων, είναι ένα σημάδι ότι έχουμε πετύχει».

Το ζευγάρι χόρεψε το τραγούδι «Kid» του Eddy de Pretto, το οποίο έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο οι πατέρες μεταδίδουν τοξική αρρενωπότητα στους γιους τους.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!