Ένας Αμερικανός γκέι πορνοστάρ και ο φίλος του που εργάζονται από το σπίτι στο κέντρο του Σίδνεϊ φαίνεται πως ενοχλούν τους γείτονές τους, αφού παραπονιούνται για «υπερβολικό θόρυβο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι νοικιάζει στον έβδομο όροφο στο συγκρότημα διαμερισμάτων Monument, που βρίσκεται στη γειτονιά του Surry Hills.

Όμως, καθώς το ζευγάρι εργάζεται στο σπίτι κατά τη διάρκεια του COVID-19, έχει αναστατώσει τους γείτονες, όπως αναφέρει και η Sydney Morning Herald.

Συγκεκριμένα, οι γείτονές τους έχουν διαμαρτυρηθεί για τους επισκέπτες και την “αποτυχία να κρατήσουν τις κοινωνικές αποστάσεις κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που οργανώνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης”.

Οι αρχές μάλιστα αναγκάστηκαν να μεταβούν στο διαμέρισμα τουλάχιστον 3 φορές.

Ο σύλλογος επίσης του συγκροτήματος έχει προειδοποιήσει το ζευγάρι, τονίζοντας ότι “διαταράσσει τα διαμερίσματα με υπερβολικό θόρυβο”.

Ζήτησε, τέλος, από το ζευγάρι να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς του συγκροτήματος. Εάν δεν το κάνει, ενδέχεται να ζητήσει την απομάκρυνση του.

 

 

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!