Συγχαρητήρια στον κύριο και κύριο Jaime και Edward Oliva-Williams, που είπαν «I Do» σε μια τελετή στις 4 Οκτωβρίου, στο National Arboretum των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσινγκτον, D.C.

Omar Zeta Photography

Ανταλλάσσοντας τους όρκους τους μπροστά σε 44 μόνο πολύ κοντινά του πρόσωπα, το ζευγάρι έκανε live streaming την τελετή, για ένα επιπλέον σύνολο καλεσμένων. Για να τηρηθούν σωστά τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μεταξύ εκείνων που συγκεντρώθηκαν, τόσο η τελετή του γάμου, όσο και η δεξίωση κοκτέιλ, πραγματοποιήθηκαν σε εξωτερικούς χώρους, και μερικές φορώντας μάσκες, στο National Capitol Columns.

Omar Zeta Photography
Omar Zeta Photography

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2012, αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί τον Απρίλιο στο Ινστιτούτο Ειρήνης των Ηνωμένων Πολιτειών με 160 καλεσμένα άτομα, αλλά αναγκάστηκε να αναβάλει την τελετή, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Omar Zeta Photography
Omar Zeta Photography

Οι νέες αλλαγές αποδείχτηκαν καρμικές: όχι μόνο ο νέος χώρος ήταν ασφαλέστερος, αλλά ήταν και εκεί που είχαν πραγματοποιήσει ένα από τα πρώτα τους ραντεβού, αλλά και εκεί που ο Jamie είχε κάνει την πρόταση γάμου στο 2019.

Omar Zeta Photography

Κατά τη διάρκεια του γάμου, αναβίωσαν το σκηνικό του πρώτου ραντεβού και της πρότασης γάμου με μια φωτογράφηση στο ίδιο παγκάκι.

Omar Zeta Photography

Όταν το Ανώτατο Δικαστήριο κήρυξε την ισότητα των γάμων ως νόμο τον Ιούνιο του 2015, το ζευγάρι βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Jaime περνούσε το καλοκαίρι εκεί υποστηρίζοντας το The Dream Project, ένα μη κερδοσκοπικό έργο, που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση των νέων της περιοχής.

Omar Zeta Photography

«Ήταν επείγουσα υπενθύμιση ότι τα δικαιώματα που έχουμε δεν είναι αυτοσυντηρούμενα» , λέει ο Edward για το πισωγύρισμα και τον διορισμό συντηρητικών στη δικαιοσύνη.

Omar Zeta Photography

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omar Zeta (@omar.zeta)

«Στις 4 Οκτωβρίου, δεσμευτήκαμε να ζήσουμε πολλά χρόνια μπροστά μας, δυνατά και περήφανα, ως ζωντανές υπενθυμίσεις στον κόσμο, ότι τίποτα δε θα κρατήσει την αγάπη από τη νίκη.» 

Omar Zeta Photography