Έξι απολαυστικές queer σειρές για να περάσετε την καραντίνα σας

22/11/2020
από

Καταπολεμήστε την πλήξη της καραντίνας μ’ αυτές τις απολαυστικές queer σειρές.

Μπορεί ν’ ανησυχείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα αξιοσημείωτο που να σας επιτρέπει να περάσετε τις ακόμα πιο κρύες και σκοτεινές νύχτες της καραντίνας. Να είστε βέβαιοι, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να δείτε… Εάν χρειάζεστε μια ιστορία τρόμου, ένα ραντεβού μ’ έναν drag king / queen ή κάτι χαρούμενο για ν’ ανεβεί η ψυχολογία σας, καθώς βουλιάζετε στον καναπέ, σας έχουμε τη λύση.

1. Feel Good

Μπορεί και να το έχετε ήδη παρακολουθήσει, κατά τη διάρκεια της 1ης Καραντίνας – αλλά σας προειδοποιώ, εάν δεν το έχετε κάνει, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Το Feel Good” είναι μία queer σειρά που αξίζει να παρακολουθήσετε!

Με πρωταγωνίστρια τη Mae Martin (που στην ουσία υποδύεται τον εαυτό της), αυτή η κωμωδία εξερευνά τη ζωή της ανάρρωσης απ’ τον εθισμού. Περιηγείται στον σύγχρονο κόσμο της αγάπης, του εθισμού και της σεξουαλικότητας.

2. Anne+

Το Anne+” είναι πραγματικά ένα πολύ υποτιμημένο στολίδι και γι’ αυτό το λόγο σας παροτρύνουμε να το παρακολουθήσετε αμέσως. Η πλοκή επικεντρώνεται στη ζωή μιας νεαρής λεσβίας, της Anne, καθώς περνάει τη δεκαετία των 20 της στο Άμστερνταμ.

3. We Are Who We Are

Προερχόμενο από τον Luca Guadagnino (που σκηνοθέτησε το Call Me By Your Name”), το We Are Who We Are” είναι μια σειρά οκτώ επεισοδίων, όπου πρωταγωνιστεί το queer είδωλο Chloë Sevigny, ως η επερχόμενη διοικήτρια μιας αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην Ιταλία και ο Jack Dylan Grazer, ως ο έφηβος γιος της, με φόντο την προεδρική εκστρατεία του Donald Trump το 2016. Ταυτότητα φύλου, απιστία κι οικογενειακές σχέσεις, όλα αυτά μαζί με το υπέροχο στιλ του Guadagnino.

4. A Queen Is Born

Σας λείπει το “RuPaul’s Drag Race”; Γιατί να μην κολλήσετε με το “A Queen Is Born”; Μάθετε τι συμβαίνει όταν οι Alexia & Gloria αποφασίζουν να βοηθήσουν τους επίδοξους drag kings & queens.

Η Alexia Twister και η Gloria Groove ηγούνται της σειράς, η οποία τιμά το drag art και υπόσχεται να σας κάνει να δακρύσετε. Σε κάθε επεισόδιο, το ντουέτο χρησιμοποιεί όλη την εμπειρία του, για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να βρουν την ντίβα που κρύβουν μέσα τους. Και δεν είναι μόνες, καθώς έχουν μια σημαντική βοήθεια από πολύ χαρισματικούς ειδικούς σ’ αυτό το πολύχρωμο ταξίδι.

5. The Haunting Of Bly Manor

Δεν γίνεται να έχετε χάσει το The Haunting Of Bly Manor”, εκτός κι εάν ζείτε στις σπηλιές. Εξερευνώντας την queer αγάπη και την απώλεια, με φόντο μια στοιχειωμένη ιστορία φαντασμάτων, αξίζει να το απολαύσετε κάτω από μια κουβέρτα, μια βροχερή νύχτα.

6. Schitt’s Creek

Είναι τόσο σπάνιο να βρει κανείς ένα show με υγιή ΛΟΑΤΚΙ αναπαράσταση και το Schitt’s Creek” έχει κερδίσει τον κόσμο της τηλεόρασης, κάνοντας ακριβώς αυτό. Είναι γεμάτο ζεστασιά κι ελπίδα, που απλά θα το λατρέψετε.




Δες και αυτό!