Δείτε το νέο τρέιλερ του ομοερωτικού δράματος «The Prince» | NSFW

20/11/2020
από
The Prince

Το νέο τρέιλερ για την ταινία «The Prince» μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για ένα ομοερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται μέσα στη φυλακή τη δεκαετία του 1970 στη Χιλή.

The Prince

Βασισμένο σε ένα ερωτικό μυθιστόρημα του Mario Cruz, το «The Prince» ακολουθεί τον νεαρό Jaime, ο οποίος μπαίνει στη φυλακή για τη δολοφονία ενός φίλου του. Εκεί συναντά βία, ακολασία, αλλά αγάπη και αποδοχή, που με έναν τρόπο, οδηγείτα σε μια προσωπική ανακάλυψη, πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Σε σκηνοθεσία του Sebasitián Muñoz, ο οποίος, επίσης, συνέγραψε το σενάριο με τον Luis Barrales, η ταινία κέρδισε το διάσημο βραβείο Queer Lion στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Πρωταγωνιστεί ο Juan Carlos Maldonado ως Jaime, ως ο νεαρός πρίγκιπας.

Η ταινία είναι ένα οριακό και ενίοτε συγκρουσιακό δράμα, σε έναν θεσμοποιημένο κόσμο ομοερωτισμού, και είναι γεμάτη με άφθονο γυμνό, από τα βρώμικα κοινόχρηστα ντους, και τις αναπαραστάσεις σεξ, μέχρι βάναυσους φρουρούς φυλακών, που ασκούν τακτικά πράξεις βίας κατά των κρατουμένων.

Η ταινία τοποθετείται χρονικά λίγο πριν ο Salvador Allende γίνει πρόεδρος της Χιλής, αφού έλαβε πλήθος ψήφων στις γενικές εκλογές. Αργότερα, εκδιώχθηκε από ένα βίαιο στρατιωτικό πραξικόπημα με στρατηγό τον Augustin Pinochet και υποστηρίχθηκε από τον τότε πρόεδρο Richard Nixon και από τη CIA.

Ο Jaime βρίσκεται στη φυλακή για ένα έγκλημα που μπορεί να έχει διαπράξει, μπορεί όμως και όχι. Μαθαίνει γρήγορα τι χρειάζεται, για να επιβιώσει στη σκληρότητα της φυλακής.

«Για να επιβιώσεις εδώ, πρέπει να είσαι φαλλοκράτης» , συμβουλεύει τον Jaime την πρώτη του νύχτα στη φυλακή ένας παλαιότερος κρατούμενος, γνωστός ως Stud. Οι δύο τους μοιράζονται μια κουκέτα εκείνο το βράδυ. Η ταινία γίνεται ανεμοστρόβιλος σεξ, βίας, βαρβαρότητας και αυτοανακάλυψης, καθώς ο νεαρός Πρίγκιπας μεταφέρεται από κελί σε κελί, ανακαλύπτοντας, τόσο τη δύναμη της σεξουαλικότητάς του, όσο και την αλήθεια για τον εαυτό του. Το «The Prince» περιέχει, επίσης, μια σειρά από σκηνές αναδρομής, που αναφέρονται στο παρελθόν, όπου εκτυλίσσεται η ιστορία γύρω από το γιατί και το πώς βρέθηκε ο Jaime στη φυλακή.

Δείτε το τρέιλερ:




Δες και αυτό!