Η.Π.Α.: Η τρανς δρ. Rachel Levine προτείνεται να ηγηθεί της μάχης για την Υγεία

19/11/2020
από
τρανς, δρ. Rachel Levine

Η Δρ. Rachel Levine, γραμματέας υγείας της Πενσυλβανίας, έχει προταθεί για την υψηλόβαθμη θέση στον τομέα της υγείας στη διοίκηση του Joe Biden.

Η δρ. Levine είναι μία από τις υψηλόβαθμες τρανς αξιωματούχους στις Η.Π.Α. από την Πενσυλβανία, δίνοντας τη μάχη για την πανδημία και την τρανσφοβία.

τρανς, δρ. Rachel Levine

Η σκληρή δουλειά και οι δεκαετίες της ιατρικής εμπειρίας της, θα μπορούσαν σύντομα να ανταμειφθούν, με το όνομά της να συνδέεται με δύο βασικούς ρόλους του Λευκού Οίκου.

Το LGBTQ Victory Fund, μια επιτροπή πολιτικής δράσης (PAC), που βοήθησε στην εκλογή εκατοντάδων κουήρ πολιτικών στις εκλογές του 2020, πρότεινε ότι ο Biden θα πρέπει να διορίσει τη Levine είτε ως Γραμματέας Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών είτε ως Γενική Χειρουργός των Η.Π.Α.

Ο Ruben Gonzalez, αντιπρόεδρος της PAC, δήλωσε ότι ο οργανισμός έχει ήδη «ανεπίσημες συνομιλίες» με την ομάδα μετάβασης του Biden και «αισθάνεται πολύ σίγουρος και έχει την ελπίδα, ότι θα δούμε τρανς ανθρώπους να υπηρετούν σε υψηλού επιπέδου ρόλους σε αυτή η διοίκηση.»

«Η δρ. Levine έχει υπηρετήσει απίστευτα την Πενσυλβάνια, καθώς και τη γραμματεία υγείας για αρκετά χρόνια, οδηγώντας την απάντησή τους στην COVID, ενώ ηγήθηκε της απάντησής τους και στην κρίση οπιοειδών στην Πενσυλβάνια», δήλωσε ο Gonzalez, μέσω του American Independent.

«Νομίζω, ότι κάποια σαν κι αυτήν, είναι σε θέση να υπηρετήσει σε υψηλό επίπεδο στη διοίκηση του Biden».

Το LGBQT Victory Fund έχει κάνει πολλές άλλες προτάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Pete Buttigieg για πρέσβη του Ο.Η.Ε. Ακόμη, προτείνεται η Maura Healey, η πρώτη λεσβία γενική εισαγγελέας, για τη θέση της γενικής εισαγγελέα των Η.Π.Α., η Tammy Baldwin, η πρώτη λεσβία στο Κογκρέσο, για το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, και ο Raphael Bostic, ο πρώτος γκέι και ο Μαύρος υποψήφιος, που ηγήθηκε μιας περιφερειακής τράπεζας για την Federal Reserve, για του θέση του γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών.

Με περισσότερους από 4.100 ρόλους διαθέσιμους στην εισερχόμενη διοίκηση, το LGBTQ Victory Fund λέει ότι πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον 185 διορισμένα κουήρ άτομα, προκειμένου ο νέος Λευκός Οίκος να είναι σωστά αντιπροσωπευτικός.

Ο Biden ήδη έχει επιλέξει μία τρανς βετεράνο για την ομάδα του

Καθώς ο Biden προετοιμάζεται να αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, έχει ήδη αρχίσει να διορίζει προσωπικό στην προεδρική του ομάδα μετάβασης.

Μεταξύ αυτών είναι η Shawn Skelly, η οποία ήταν η πρώτη τρανς βετεράνος, που είχε την τιμή προεδρικού διορισμού, όταν ο Obama τη διόρισε Διευθύντρια του Γραφείου της Εκτελεστικής Γραμματείας στο Υπουργείο Μεταφορών.

Η πρώην διοικήτρια του Ναυτικού θα βοηθήσει τον Biden να αξιολογήσει το Υπουργείο Άμυνας, να κατανοήσει πώς λειτουργεί και να διασφαλίσει την ομαλή μεταφορά της εξουσίας.

https://avmag.gr/132162/ta-trianta-polychroma-loatk-prosopa-ton-eklogon-ton-i-p-a/




Δες και αυτό!