Ίσως το πρώτο βίντεο για το coming out που έπαιξε στην ελληνική τηλεόραση

0
2339

Τι κι αν αυτό το βίντεο έγινε viral το 2017. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια για να παιχτεί στην ελληνική τηλεόραση. 

Χθες η εκπομπή The Βooth+ έπαιξε ένα βίντεο, στο οποίο ένας έβηφος κάνει coming out στη μάνα του ως γκέι. Κατέγραψε μάλιστα με το κινητό του την όλη διαδικασία και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για την coming out ιστορία του νεαρού Μatthew, η οποία έγινε viral το καλοκαίρι του 2017. Έκτοτε και χάρη στον υπέροχο τρόπο με τον οποίο αντιδράει τελικά η μητέρα του, το βίντεο κοινοποιείται αρκετά συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα κι έτσι όμως καμία εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση δε θεώρησε σημαντικό να παίξει αυτό το συγκινητικό βίντεο – προτιμώντας εκατοντάδες άλλα, που κανένα νόημα δεν είχαν.

Ευτυχώς που βρέθηκε η συγκεκριμένη εκπομπή και έχουμε να μετράμε πιθανότατα το πρώτο coming out βίντεο στην ελληνική τηλεόραση.

Υ.Γ. Μπράβο στις 4 παρουσιάστριες της εκπομπής που – αν και δεν συμφωνώ απόλυτα με τα όσα λένε μετά – επέλεξαν να το δείξουν.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!