Η Σίρσα Ρόναν είπε ότι οι σεξουαλικές σκηνές με την Κέιτ Γουίνσλετ για τη λεσβιακή ταινία Ammonite, «βγήκαν πολύ φυσικά».

Η Ρόναν πρωταγωνιστεί με την Γουίνσλετ στην ταινία, η οποία μεταφέρει την ιστορία της παλαιοντολόγου Μαίρη Άνινγκ.

Η Γουίνσλετ υποδύεται την Άνινγκ, ενώ η Ρόναν ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Σάρλοτ.

Μιλώντας στο ΕΤ, η Ρόναν μίλησε για το πώς συνεργάστηκε με την Γουίνσλετ για να δημιουργήσουν τις ερωτικές σκηνές.

«Όσον αφορά στις σεξουαλικές σκηνές μεταξύ των δύο γυναικών, μας βγήκαν πολύ φυσικά. Γνωρίζουμε πραγματικά τι μας αρέσει και είχαμε μια ανοιχτή συζήτηση για αυτό», είπε η Ρόναν.

«Μιλήσαμε για την εξέλιξη από τη μία σκηνή σεξ στην επόμενη και πώς οι χαρακτήρες χρειάζονταν να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα ​​κάθε φορά.

Αλλά σίγουρα, το ότι μπορέσαμε  να επικοινωνήσουμε και να ακολουθήσουμε την κατεύθυνση στην οποία νιώσαμε άνετα ήταν υπέροχο.

Και ήταν διασκεδαστικό! Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Νομίζω ότι ήταν μια νέα εμπειρία και για τους δυο μας».

Η Ιρλανδή ηθοποιός συνέχισε: «Ήμουν πολύ τυχερή που ποτέ δεν ένιωσα υπερβολικά νευρική να κάνω σκηνές σεξ. Για μένα, είναι τόσο εντελώς τεχνικό».

Η Γουίνσλετ έχει αναφερθεί και η ίδια στις σεξουαλικές σκηνές του Ammonite, λέγοντας στο The Hollywood Reporter τον Αύγουστο ότι αυτή και η Ρόναν «χορογράφησαν» οι ίδιες τις σκηνές.

«Σίγουρα δεν είναι σαν να τρώμε σάντουιτς», είχε πει χαρακτηριστικά. «Νομίζω ότι η Ρόναν και εγώ, αισθανθήκαμε πραγματικά ασφαλείς.»