Ο Paddy Smyth αποκαλύπτει τα μυστικά του για ένα υγιές πρόσωπο

15/11/2020
από
Paddy Smyth

Τον προηγούμενο χρόνο, ο Paddy Smyth κέρδισε τις καρδιές τόσο των διαγωνιζομένων όσο και των θεατών του βρετανικού προγράμματος ριάλιτι “The Circle”. Τώρα ο Ιρλανδός νικητής έρχεται να προωθήσει μία νέα καμπάνια περιποίησης δέρματος, σε συνεργασία με την Kiehl’s και το Attitude.

Ο εκπρόσωπος της Kiehl’s, Paddy, ο οποίος είναι ανοιχτά γκέι και ζει με εγκεφαλική παράλυση, αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα μέρος για τα ποικιλόμορφα ΛΟΑΤΚΙ πρόσωπα, στον κόσμο της ομορφιάς και των καλλυντικών.

“Η δική μου καθημερινή ρουτίνα περιποίησης δέρματος” είναι το θέμα του βίντεο που δείχνει τον Paddy να προσφέρει τις δικές του οδηγίες για δείχνει λαμπερό το δέρμα, με μερικά απ’ τα πιο αξιόπιστα προϊόντα της Kiehl’s, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο μπορεί να αφαιρεθεί καλύτερα το γκλίτερ – απ’ όλα αυτά τα δύσκολα μέρη – μετά από μία… ιδιαίτερη νύχτα.

“Όταν άρχισα να μπαίνω για τα καλά στην καθημερινή περιποίηση του δέρματος ήταν μετά το The Circle. Άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο θαμπό και κουρασμένο θα γινόταν το δέρμα μου μ’ όλες αυτές τις ατελείωτες μέρες και τα ξενύχτια!”, εξηγεί ο Paddy.

“Η περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι τόσο σημαντική και με κάνει, ταυτόχρονα, να νιώθω υπέροχα τα πρωινά, κι ας μην είμαι ένα άτομο που βασίζεται στη ρουτίνα.

Ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες συμβουλές του Paddy για λαμπερό δέρμα παρακάτω – για περισσότερα βασικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας επισκεφθείτε το kiehls.co.uk.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!