Kamala Harris: Η πρώτη εκλεγμένη αντιπρόεδρος που αναφέρει τις αντωνυμίες της στα κοινωνικά μέσα

10/11/2020
από
Kamala Harris, αντωνυμίες

Ο Joe Biden και η Kamala Harris ενημέρωσαν τα προφίλ τους δηλώνοντας ότι είναι ο “εκλεγμένος πρόεδρος” και η “εκλεγμένη αντιπρόεδρος” αντίστοιχα. Τα προφίλ τους στα κοινωνικά μέσα αντικατοπτρίζουν το καθεστώς, που αναμένεται να φέρουν μαζί τους.

Και η Harris δείχνει την υποστήριξή της στα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα. Παρατηρήσαμε ότι η Harris είναι η πρώτη εκλεγμένη αντιπρόεδρος που αναφέρει τις αντωνυμίες της στα κοινωνικά μέσα.

Φυσικά, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πιθανώς εξοικειωμένες/οι με τις αντωνυμίες που επιθυμεί να χρησιμοποιεί η Harris, όταν κάποιο άτομο της απευθύνεται, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση της. Το σημείο της συμπερίληψης των αντωνυμιών της στο προφίλ της είναι, όμως, μία πράξη για να δείξει αλληλεγγύη στα τρανς και non-binary άτομα και για να ομαλοποιήσει τις συνομιλίες σχετικά με το φύλο.

“Η συμπερίληψη των αντωνυμιών στην υπογραφή του email και στα προφίλ κοινωνικών μέσων είναι μια σημαντική κίνηση προς την ένταξη” , δήλωσε στο Forbes, η σύμβουλος LGBTQ Inclusion, Gina Battye. “Δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για τον αυτοπροσδιορισμό των ατόμων και είναι μια απλή λύση για το έστω και τυχαίο misgendering.” 

Στο the CNN/HRC LGBTQ Town Hall τον Οκτώβριο του 2019, η Harris από τη σκηνή μοιράστηκε τις αντωνυμίες της: «Οι αντωνυμίες μου είναι η/αυτή.» 

Να πούμε εδώ ακόμη, ότι τουλάχιστον προς το παρόν, το προφίλ του Mike Pence στο Twitter δεν περιλαμβάνει τις αντωνυμίες του.

https://avmag.gr/127607/ti-lene-ta-loatki-atoma-gia-tin-ypopsifiotita-tis-kamala-charis-stin-antiproedria-ton-ipa/




Δες και αυτό!