Eίπε στον πατέρα της ότι είναι λεσβία και εκείνος οδήγησε 800χλμ για να της επιτεθεί

29/10/2020

H αστυνομία στην πόλη Ναρμπόν της Γαλλίας συνέλαβε έναν 52χρονο άνδρα, όταν επιτέθηκε και απείλησε να σκοτώσει την κόρη του μπροστά σε κόσμο. Είχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα, στο οποίο η κόρη του του μίλησε για τη σεξουαλικότητάς της, κάνοντάς του coming out ως λεσβία. Τόσο το όνομα της κοπέλας όσο και του πατέρα της δε δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα l’Indépendant, η νεαρή κοπέλα άρχισε να μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της, όταν έκανε σχέση με μια άλλη γυναίκα. Ξεκίνησε, κάνοντας coming out στους φίλους της και τους συμφοιτητές της (η ίδια βρίσκεται μακριά από το σπίτι της για σπουδές). Αποφάσισε, όμως, να το πει και στον πατέρα της. Έτσι, λοιπόν, τον πήρε τηλέφωνο.

Ο πατέρας δυστυχώς δεν τον πήρε καθόλου καλά. Σε σημείο μάλιστα που μπήκε στο αμάξι και οδήγησε 800 χλμ, από το Στρασβούργο στη Ναρμπόν. Όταν έφτασε στις εστίες του πανεπιστημίου, βρήκε την κόρη του να μιλά στο προαύλιο με κάποιους συμφοιτητές της. Της επιτέθηκε, βρίζοντάς την. Κάποια στιγμή, μάλιστα, την απείλησε ότι θα της “κόψει τον λαιμό”.

Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει, μπαίνοντας μέσα σε έναν κτίριο. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.  Οι αρχές συνέλαβαν τον πατέρα της για κακοποίηση και απειλή. Τόσο η κόρη του όσο και η σύζυγός του υπέβαλαν μήνυση εναντίον του.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!