Το σεξιστικό “χιούμορ” του Δημήτρη Οικονόμου

0
900

Την απουσία της συμπαρουσιάστριας του, Μαρίας Αναστασοπούλου, έσπευσε να σχολιάσει ο Δημήτρης Οικονόμου την περασμένη Παρασκευή.

Και το έκανε, όπως ακριβώς έχουμε συνηθίσει να κάνουν αρκετοί άνδρες, που για έναν μυστήριο λόγο θεωρούν ότι είναι καλύτεροι από τις γυναίκες.

Αναφερόμενος λοιπόν στην απουσία της συναδέρφου του θεώρησε αστείο να πει ότι: «δεν τελείωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν».

Όσα είπε ο Δημήτρης Οικονόμου

«Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Φυσικά πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο που πριν λίγους μήνες είχε δηλώσει πως: «Πάντα μια γυναίκα σε καταστρέφει».

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο vth@avmag.gr. Cu!