Ο Νίκος Διαμαντίδης χρειάζεται τη βοήθειά σου

23/10/2020
από
Ο κ. Νίκος Διαμαντίδης, επίτιμο μέλος της οργάνωσης των Proud Seniors Greece (Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ Ατόμων Ηλικίας 50 & ‘Ανω), γνωστός για την συμμετοχή του στο Gay Liberation Front και το πρώτο Pride της Νέας Υόρκης, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου δυστυχώς προέκυψε ανάγκη νοσηλείας του για σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Αυτή την στιγμή αν και έχει ξεπεράσει την κρίσιμη κατάσταση, θα χρειαστούν επιπλέον μονάδες αίματος!
Κάνουμε παράκληση για αιμοδότες/τριες σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ διαθέτει αιμοδοσία, προς διάθεση στο Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο για κ.Διαμαντίδη Νίκο.
Να σημειώσουμε για όποιο άτομο επιθυμεί να τον επισκεφθεί προσφέροντας την στήριξη του, πως για προστασία της υγείας του ίδιου αλλά και των υπολοίπων ατόμων που βρίσκονται στον θάλαμο, θα πρέπει να τηρηθεί το πρωτόκολλο για τον covid-19. Κατά συνέπεια θα παρακαλούσαμε να απευθυνθείτε με σχετικό μήνυμα στην σελίδα της ομάδας μας στο facebook ή στο email: [email protected] , ώστε να οργανώσουμε το πρόγραμμα των επισκέψεων.

Το σχετικό post στο facebook.



Δες και αυτό!