Ένας πατέρας απείλησε να σκοτώσει την 19χρονη κόρη του, όταν εκείνη του έκανε coming out από το  τηλέφωνο και στη συνέχεια οδήγησε 500 μίλια, χωρίς να σταματήσει να την αντιμετωπίσει.

Η κοπέλα, που είναι φοιτήτρια στο κολέγιο της Narbonne στα νότια της Γαλλίας, είπε ότι άρχισε να βγαίνει με μια άλλη γυναίκα, και ξεκίνησε σιγά-σιγά να κάνει coming out στα φιλικά της πρόσωπα ως λεσβία. Την περασμένη εβδομάδα, κάλεσε τον πατέρα της που ζει στη βορειοανατολική πόλη του Στρασβούργου και του έκανε coming out.

Ο 52χρονος πατέρας της, όπως περιέγραψε αργότερα στους ερευνητές, έτρεμε από τον θυμό του, όταν άκουσε την κόρη του να του λέει ότι είναι λεσβία. Η κόρη είπε ότι την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους.

Την Παρασκευή το πρωί, ο πατέρας μπήκε στο αυτοκίνητό του και οδήγησε μέχρι το κολέγιο της, χωρίς να σταματήσει πουθενά. Οδήγησε για 800 χιλιόμετρα ασταμάτητα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη πήγαινε-έλα περίπου) με σκοπό να πάει να τη βρει.

Σύμφωνα με το I’Indépendant, ο πατέρας μόλις έφτασε, βρήκε την κόρη του λίγο έξω από το κολέγιο και της φώναξε, απειλώντας την και πάλι ότι θα τη σκοτώσει.

Η νεαρή γυναίκα έτρεξε σε ένα κτίριο του κολεγίου και κρύφτηκε. Ένας υπάλληλος εμπόδισε τον πατέρα να εισέλθει, ενώ η κόρη του κάλεσε την αστυνομία από το κινητό της.

Ο άνδρας συνελήφθη, αμέσως, και κρατείται μέχρι τη δίκη. Η κόρη του, η κοπέλα της, και η μητέρα της, έχουν καταθέσει ποινικές καταγγελίες εναντίον του πατέρα.

Εκπρόσωπος του εισαγγελέα δήλωσε ότι ο άντρας είχε «δυσανάλογη αντίδραση» στο coming out της κόρης του.