Οδήγησε 800 χιλιόμετρα για να σκοτώσει την κόρη του μετά το coming out της

22/10/2020
από
coming out, λεσβία

Ένας πατέρας απείλησε να σκοτώσει την 19χρονη κόρη του, όταν εκείνη του έκανε coming out από το τηλέφωνο και στη συνέχεια οδήγησε 500 μίλια, χωρίς να σταματήσει να την αντιμετωπίσει.

Η κοπέλα, που είναι φοιτήτρια στο κολέγιο της Narbonne στα νότια της Γαλλίας, είπε ότι άρχισε να βγαίνει με μια άλλη γυναίκα, και ξεκίνησε σιγά-σιγά να κάνει coming out στα φιλικά της πρόσωπα ως λεσβία. Την περασμένη εβδομάδα, κάλεσε τον πατέρα της που ζει στη βορειοανατολική πόλη του Στρασβούργου και του έκανε coming out.

Ο 52χρονος πατέρας της, όπως περιέγραψε αργότερα στους ερευνητές, έτρεμε από τον θυμό του, όταν άκουσε την κόρη του να του λέει ότι είναι λεσβία. Η κόρη είπε ότι την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους.

Την Παρασκευή το πρωί, ο πατέρας μπήκε στο αυτοκίνητό του και οδήγησε μέχρι το κολέγιο της, χωρίς να σταματήσει πουθενά. Οδήγησε για 800 χιλιόμετρα ασταμάτητα (Αθήνα-Θεσσαλονίκη πήγαινε-έλα περίπου) με σκοπό να πάει να τη βρει.

Σύμφωνα με το I’Indépendant, ο πατέρας μόλις έφτασε, βρήκε την κόρη του λίγο έξω από το κολέγιο και της φώναξε, απειλώντας την και πάλι ότι θα τη σκοτώσει.

Η νεαρή γυναίκα έτρεξε σε ένα κτίριο του κολεγίου και κρύφτηκε. Ένας υπάλληλος εμπόδισε τον πατέρα να εισέλθει, ενώ η κόρη του κάλεσε την αστυνομία από το κινητό της.

Ο άνδρας συνελήφθη, αμέσως, και κρατείται μέχρι τη δίκη. Η κόρη του, η κοπέλα της, και η μητέρα της, έχουν καταθέσει ποινικές καταγγελίες εναντίον του πατέρα.

Εκπρόσωπος του εισαγγελέα δήλωσε ότι ο άντρας είχε «δυσανάλογη αντίδραση» στο coming out της κόρης του.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!