Η Carole Baskin, ανοίχτηκε όσο αφορά τη σεξουαλικότητά της και έκανε coming out ως bisexual.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της με το Pinknews, η γνωστή από το Tiger King: Murder, Mayhem and Madness αστέρας και CEO του Big Cat Rescue, μίλησε ανοιχτά και ειλικρινά για τη θέση της μέσα στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

“Πάντα θεωρούσα την εαυτή μου ως bisexual, αν και ποτέ μου δεν είχα γυναίκα σύζυγο. Θα μπορούσα εύκολα να έχω γυναίκα σύζυγο, όπως έχω άντρα σύζυγο, όσο μπορώ να αισθάνομαι κάτι μεταξύ μας”, είπε η Baskin: “Πιστεύω είμαστε όλοι ένα – απλά δε μας βλέπω να είμαστε διαφορετικά φύλα, διαφορετικά χρώματα ή διαφορετικά σε οτιδήποτε.” 

Η Baskin, η οποία συμμετέχει στον τρέχον κύκλο του Dancing with the Stars αποκάλυψε ότι πριν από τον πρώτο της γάμο ήταν με έναν ψυχολόγο, ο οποίος δούλευε στενά με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, και τότε ήταν που συνειδητοποίησε τη δική της σεξουαλικότητα και ότι ελκόταν από άντρες και γυναίκες.

“Ήμουν αρραβωνιασμένη με έναν ψυχολόγο, και αυτό ήταν όλο του το πεδίο, να ασχολείται με τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα,” είπε: “Ήταν όλη την περίοδο που το AIDS θέριζε σε όλον τον κόσμο, και άνθρωποι έχαναν αγαπημένα τους πρόσωπα, οπότε κι εγώ ήρθα πολύ κοντά με τους ανθρώπους αυτής κοινότητας τότε.” 

Η Baskin συνέχισε: “Ήταν κατά τη διάρκεια των ’80s που συνειδητοποίησα ότι έχω συναισθήματα για τις γυναίκες, όπως και με για τους άντρες.” 

Η Baskin έγινε γνωστή μετά από τη γνωστή φετινή επιτυχία του Netflix Tiger King, ένα ντοκιμαντέρ που ακολουθάει τη ζωή του Joe Exotic, ενός γκέι εκκεντρικού ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου με τίγρεις στην Oklahoma. Η Baskin, είναι μια ακτιβίστρια και ιδρύτρια του Big Cat Rescue, η οποία βρίσκεται σε σύγκρουση με τον Joe Exotic και πιστεύει ότι ο ίδιος κακομεταχειρίζεται, κακοποιεί και σκοτώνει τα ζώα του.

Μετά από την προβολή του ντοκιμαντέρ, αρκετά άτομα πιστεύουν ότι η Baskin κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του πρώτου άντρα της (1997), και ότι τον δολοφόνησε για να πάρει τα λεφτά της εγγύησης, παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχουν αποδείξεις γι’ αυτό.

Ο σύζυγος του Joe Exotic αγνοεί την καραντίνα και παρτάρει με celebrities