Η Kristie Alley εξηγεί γιατί ψηφίζει Trump και η Bianca Del Rio της απαντά καταλλήλως

19/10/2020

Η Kristie Alley, γνωστή ηθοποιός των 80-90s, έχει υπάρξει για αρκετό καιρό δυνατή υποστηρίκτρια του Donald Trump και με ένα πρόσφατο tweet της έτρεξε να μας το θυμίσει σε περίπτωση που το ξεχάσαμε.

Σε ένα tweet της, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, η ηθοποιός έγραψε, γιατί η ίδια θα ψηφίσει τον Donald Trump.

“Ψηφίζω τον Donald Trump, επειδή ΔΕΝ είναι πολιτικός. Τον ψήφισα πριν τέσσερα χρόνια γι’ αυτό τον λόγο και θα τον ξαναψηφίσω γι’ αυτό τον λόγο. Κάνει τα πράγματα αρκετά γρήγορα και θα γυρίζει την οικονομία γρήγορα. Ορίστε τώρα το έχετε.” 

Χρήστες του Twitter γρήγορα έτρεξαν να της απαντήσουν:

“Έχεις δίκιο όταν λες ότι κάνει τα πράγματα γρήγορα. Εννοώ, 220.00 νεκροί σε 8 μήνες; Σίγουρα είναι μεγαλύτερο -νούμερο- από οποιοδήποτε άλλον ηγέτη κράτους. Και Kristie, είναι Πρόεδρος για 4 χρόνια. Μπορεί να μην ήταν πολιτικός το 2016, αλλά είναι ο ορισμός του πολιτικού τώρα.” 

“Έχει κάνει πάρα πολλά! Έχει γιγαντώσει το χρέος, έχει μειώσει το πού στεκόμαστε παγκόσμια, ενθαρρύνει τα άτομα που υποστηρίζουν τη λευκή υπεροχή και υποβιβάζει την επιδημία, η οποία έχει σκοτώσει πάνω από 200.000 Αμερικανούς!” 

Η Bianca Del Rio, Drag Queen και νικήτρια του Rupaul’s Drag Race, γνωστή για το καυστικό της χιούμορ απάντησε στην Kristie Alley όπως της αξίζει:

Παίρνοντας το slogan από ην καμπάνια του Trump, “Make Amerika Great Again” η Bianca del Rio της απάντησε: “Ίσως μπορεί να Κάνει την Καριέρα σου Σπουδαία Πάλι!”

Λίγο αργότερα, η Bianca επιβεβαίωσε ότι η Kristie Alley την μπλόκαρε στο Twitter.

Το ξέσπασμα της Alley έγινε έναν μήνα μετά από την επίθεση που έκανε η Alley στην Academy Motion Picture Arts and Sciences σχετικά με τα νέα στάνταρ συμπερίληψης και ποικιλομορφίας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, οι λέξεις Kristie Alley και Oscar βρέθηκαν στην ίδια πρόταση, όταν αποκάλεσε τις προσπάθειες της ακαδημία να κάνουν την κατηγορία Best Picture λιγότερο λευκή, straight και ανδρική “ντροπή για τους καλλιτέχνες παντού.” 

“Μπορείς να φανταστείς να λες στον Picasso τι πρέπει να έχει στους γ****ένους πίνακές του;” Είχε γράψει σε ένα tweet, το οποίο τώρα το έχει διαγράψει.




Δες και αυτό!