Έγραψε: «F**k Trump» και κέρδισε την αγάπη του Twitter

15/10/2020
από
Fiona, PrincessFiona, Trump

Μία χρήστρια του Twitter δημοσίευσε τα νέα για την 11χρονη λεσβία αδελφή της, τη Fiona.

Η μικρή μπήκε τιμωρία από τη μαμά της, επειδή έγραψε F**k Trump, καθώς και άλλα συνθήματα, όπως “Black Lives Matter” και “Fuck Trump” έξω από σπίτια ανθρώπων, που εμφανώς στηρίζουν την παράταξη του Trump και το σλόγκαν «Make America Great Again» (MAGA).

“Προφανώς η αδερφή μου έγραψε πράγματα, όπως BLM, ACAB, και fuck trump στα πεζοδρόμια μπροστά από σπίτια με διακριτικά υποστήριξης του trump, και ένας τύπος έβαλε κάμερα για να πιάσει το άτομο που τα γράφει. Φανταστείτε την έκπληξή του να ανακαλύπτει ότι είναι μία μικρή 11χρονη λεσβία με μπλε μαλλιά σε ποδήλατο.” 

Πρόσθεσε: «Η μάνα μου ΟΥΡΡΡΛΛΛΙΑΖΕ, όταν ήρθε θυμωμένος στην πόρτα μας με το MAGA καπέλο και τη MAGA μάσκα του, εξηγώντας πώς έπιασε την «ένοχη» των εγκλημάτων.» 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Fiona βαρέθηκε και κουράστηκε να βλέπει πινακίδες MAGA στη γειτονιά της και αποφάσισε να πάει στα πεζοδρόμια και με κιμωλία να απαντήσει στους γείτονες που στηρίζουν τον Trump. Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα της Fiona της έκανε «κήρυγμα» σχετικά με τη «μεταχείριση των ανθρώπων με σεβασμό» πριν μπει τελικά τιμωρία.

Ακολουθώντας το αρχικό tweet, ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα από όλον τον κόσμο, μέσω του Twitter ξεσηκώθηκαν για να υποστηρίξουν την Fiona αποκαλώντας την #PrincessFiona, προτρέποντας τη μαμά της να μην την κρατά άλλο τιμωρημένη. Το καλύτερο μέρος αυτής της ιστορίας; Δούλεψε!

Η μαμά της Fiona, Brandy, δημοσίευσε αργότερα στην πλατφόρμα ότι: “με βάση την τελευταία απάντηση από το Twitter, φαίνεται ότι η #princessfiona δεν είναι πλέον τιμωρία #thepeoplehavespoken.” 




Δες και αυτό!