Ο νικητής της Eurovision Duncan Laurence αρραβωνιάστηκε με το αγόρι του

06/10/2020

Ο Ολλανδός νικητής του διαγωνισμού της Eurovision το 2019, Duncan Laurence αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε με το αγόρι του.

Ο μουσικός και συνθέτης είχε κερδίσει τον διαγωνισμό της Eurovision με την Ολλανδία το 2019 με το τραγούδι Arcade. Αν και το τραγούδι μιλούσε για χωρισμό, από ότι φαινεται ο ίδιος τα πάει αρκετά καλά στην προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στο Instagram, ο ανοιχτά αμφιφυλόφιλος τραγουδιστής αποκάλυψε τον αρραβώνα του με τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη Jordan Garfield.

Ταυτόχρονα, ανέβασε μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι του αρραβώνος σε Instagram Story γράφοντας: “Σε αγαπώ @jordandelivers.

O Garfield, ο οποίος μένει με τον σύντροφό του στην Στοκχόλμη, επιβεβαίωσε την είδηση γράφοντας: “Για όλα τα άτομα με τα οποία δεν έχω μιλήσει πρόσφατα, είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Ζήτησα από τον Duncan Laurence να με παντρευτεί και είπε ναι” .

“Ποτέ μου δεν έχω υπάρξει τόσο χαρούμενος στη ζωή μου. Πρόκειται να παντρευτώ έναν καλόκαρδο, έξυπνο, αυθεντικό, ταλαντούχο και πανέμορφο άντρα. Επίσης, παντρεύομαι τον καλύτερο μου φίλο.” 

Η συγκυρία ήταν η κατάλληλη για τον Laurence, αφού μόλις είχε βγάλει το νέο του κομμάτι “Last Night” , το οποίο σύμφωνα με το wiwibloggs το έγραψε μαζί με τον αρραβωνιαστικό του.

Ο Laurence είχε μιλήσει για την αμφιφυλοφιλία του πολύ πριν τον διαγωνισμό της Eurovision δηλώνοντας πριν από τον τελικό του 2019: “Αυτή η ευκαιρία σημαίνει ότι μπορώ να δείξω τον εαυτό μου, ως καλλιτέχνη, αλλά επίσης ως άνθρωπο.”

“Υποστηρίζω πράγματα. Είμαι περισσότερα από ότι απλά ένας καλλιτέχνης. Είμαι άνθρωπος, είμαι ένας ζωντανός οργανισμός, είμαι αμφιφυλόφιλος, είμαι μουσικός. Υποστηρίζω πράγματα και είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να δείξω το τι είμαι, ποιος είμαι.” 




Δες και αυτό!