Μήπως ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για το ομαδικό σεξ;

29/09/2020
από

Επιθυμείς να εξερευνήσεις τον κόσμο του ομαδικού σεξ, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις;

Στην αρχή αυτής της εξερεύνησης, ίσως και να νιώσεις άβολα ή και άσχημα. Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα για να κάνεις την εμπειρία σου μοναδική.

Aρχικά θα ήταν καλό να σκεφτείς με τι άτομα θα ήθελες να συμμετέχεις σε αυτό. Έχεις κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε ηλικία, φύλο ή σεξουαλικό προσανατολισμό; Ψάχνεις να παίξεις με ζευγάρια, με singles ή και τα δύο; Θα ήθελες στο παιχνίδι να υπάρχει το kink ή το BDSM;

Βεβαιώσου πως όλοι είσαστε στην ίδια σελίδα αναφορικά με τα σχέδια της βραδιάς και εξοικειώσου με τους κανόνες που υπάρχουν αναρτημένοι στα clubs και στα πάρτι ή δημιούργησε και μοιράσου του δικούς σου κανόνες.

Στους κανόνες θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στοιχεία επικοινωνίας και διευθύνσεις, προφίλ ατόμων, ώρα άφιξης, ενδυμασία, πλαίσιο, συμπεριφορά, επικοινωνία και βέβαια προστασία/προφυλάξεις ως προς τα ΣΜΝ.

Οι κανόνες αυτοί θα πρέπει να είναι ξεκάθαροι, ώστε όλοι όσοι συμμετέχετε να περάσετε ευχάριστα μέσα σε ασφαλές περιβάλλον. Οι κανόνες βέβαια μπορούν να είναι και ατομικοί. Για παράδειγμα, βάζεις έναν κανόνα στον εαυτό σου να παραμείνεις νηφάλιος/α ώστε να μπορείς να διατηρείς τον έλεγχο της κατάστασης ή δημιουργείς ένα πλάνο βάσει του οποίου θα διατηρήσεις έναν ρυθμό στη διάρκεια του event.

Τα όρια είναι πολύ σημαντικά για την δική σου αίσθηση ασφάλειας, ωστόσο το να έχεις ανοιχτό μυαλό μπορεί να απογειώσει την εμπειρία σου. Το να είσαι ανοιχτός/ή σε νέες ιδέες και πρόσωπα, συμβάλει με πολύ θετικό τρόπο στη διαδικασία. Επίσης, βοηθά στην κατανόηση και τον σεβασμό σε άλλες εκφράσεις σεξουαλικής ταυτότητας και σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Σεβόμενοι/ες τον τρόπο με τον οποίο τα άλλα άτομα απολαμβάνουν τη σεξουαλική ηδονή, είναι μια αναγκαία συνθήκη ώστε όλοι/ες να νιώθουν ασφαλείς και χαρούμενοι/ες.

Σε αυτό περιλαμβάνονται να ΜΗΝ: κοιτάμε έντονα, σχολιάζουμε, δείχνουμε αηδία ή αποτροπιασμό, κοροϊδεύουμε. Εάν αυτό σου είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, τότε ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς πολύ σοβαρά την επόμενη συμμετοχή σου σε ομαδικό σεξ.
Tέλος, μην ξεχνάς πως τα ΣΜΝ είναι σε έξαρση σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα ανά τον κόσμο. Αυτό ωστόσο ας αποτελέσει πηγή έμπνευσης και όχι φόβου, ώστε να κάνεις καλύτερες επιλογές προφύλαξης. Στα περισσότερα clubs και πάρτι προμηθεύουν τα προφυλακτικά και θέτουν την χρήση τους ως υποχρεωτικό όρο, αλλά δεν είναι καθόλου κακό να έχεις φροντίσει και εσύ από πριν να έχεις μαζί τα δικά σου προφυλακτικά και λιπαντικό. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεις την σεξουαλική σου υγεία και εάν είσαι γυναίκα, φροντίζεις έτσι και για την αντισύλληψη σου.

από το σελίδα του Μy Checkpoint στο Facebook




Δες και αυτό!