Πάστορας κάνει coming out, φεύγει από την Εκκλησία και γίνεται στρίπερ

28/09/2020
από
Πάστορας κάνει coming out, φεύγει από την Εκκλησία και γίνεται στρίπερ

Πάστορας κάνει coming out ως bi και ως pansexual, αποφασίζει να εγκαταλείψει την Εκκλησία και να κυνηγήσει αυτό που πάντα ονειρευόταν, να γίνει στρίπερ.

Παρά το ότι μεγάλωσε με τη διδασκαλία των Ευαγγελιστών, η Nikole Mitchell λέει ότι πάντα ονειρευόταν να γίνει στρίπερ.

«Από νεαρή ηλικία, είχα φανταστεί ότι είμαι στρίπερ» , λέει η 36χρονη Mitchell στην The New York Post. «Αλλά είχα δογματικά πιστέψει οι επιθυμίες μου και το σώμα μου ήταν εντελώς αμαρτωλά και κακά» .

Πάστορας
Nikole Mitchell

Το 2011, η Mitchell και η οικογένειά της εντάχθηκαν στην Εκκλησία του Woodland Hills, μια ευαγγελική εκκλησία του Αγίου Παύλου στη Μινεσότα. Εργάστηκε εκεί λαμβάνοντας καθήκοντα και τελικά έγινε πάστορας της εκκλησίας.

Το 2016, όμως, συνέβη κάτι.

Η Mitchell λέει ότι παρακολούθησε ένα θεματικό ΛΟΑΤΚΙ παιχνίδι κι αυτό ήταν που αφύπνισε κάτι βαθιά μέσα της. Όντας ακόμη πάστορας κάνει coming out ως ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο πρώτα στον εαυτό της.

«Ήμουν τύπου «Θεέ μου, δε νομίζω ότι είμαι στρέιτ» κι αυτό έπληξε τον κόσμο μου» , λέει. «Ήξερα ότι αν αποκάλυψα την ιδιομορφία μου, θα τα έχανα όλα, επειδή η εκκλησία δεν καλωσορίζει τους queer ανθρώπους» .

Η Mitchell άρχισε να αισθάνεται ότι είχε «μια πολύ διπλή ζωή» και, έναν χρόνο αργότερα, έδωσε ένα κήρυγμα την 4η Ιουλίου και έφυγε από την εκκλησία για πάντα χωρίς να πει σε κανέναν από τους ενορίτες ότι ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπαν.

«Δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά εκεί» , λέει.

Αφού έκανε coming out ως bi και ως πανσεξουαλική, έκανε τατουάζ και χώρισε τον σύζυγό της. Η απελευθερωμένη μητέρα τριών παιδιών αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό της.

Μετακόμισε στο Λος Άντζελες, γράφτηκε σε μαθήματα χορού και ξεκίνησε μια σελίδα OnlyFans, όπου δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες και βίντεο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikole Mitchell (@mitchellnikole) στις

“Ξεκίνησα πραγματικά δειλά με απλές τόπλες φωτογραφίες, αλλά τώρα είμαι στο σημείο όπου παίρνω προσωπικά αιτήματα και κάνω βίντεο πολύ προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες επιθυμίες των ανθρώπων” , λέει η Mitchell.

Συνεχίζει: «Είμαι στο σημείο όπου, τον Μάρτιο, πραγματικά θα πληρώνομαι αρκετές χιλιάδες δολάρια για να κάνω σεξ με κάποιον και ήμουν εντάξει μ’ αυτό, αλλά στη συνέχεια η COVID χτύπησε κι αυτό ακυρώθηκε.” 

Τώρα, η αυτοανακηρυγμένη «pastor-turn-stripper» λέει ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ που είναι ο πραγματικός αυθεντικός εαυτός της και χαίρεται τη σεξουαλικότητά της.

«Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να εκφραστεί με όποιον τρόπο αισθάνεται καλά και έτσι αισθάνομαι εγώ καλά μέσα απ’ αυτό» , λέει.




Δες και αυτό!