Η Πολύχρωμη Λέσχη Βιβλίου των Proud Seniors Greece

24/09/2020
από

Την ίδρυση της “Πολύχρωμης Λέσχης Βιβλίου” ανακοίνωσε η ομάδα “Proud Seniors Greece” (Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ Ατόμων Ηλικίας 50 & Άνω).

Η Πολύχρωμη Λέσχη Βιβλίου είναι δημιούργημα των μελών της συλλογικότητας και ως στόχο έχει μέσα από τακτικές συναντήσεις και προτεινόμενες αναγνώσεις, να δώσει την ευκαιρία στα μέλη της να γνωριστούν καλύτερα, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις τους με σκοπό την δημιουργία επικοινωνίας με όλες τις ηλικιακές ομάδες ανθρώπων και ειδικότερα με εκείνες των μεγαλύτερων ΛΟΑΤΚΙ+ συνανθρώπων μας.

Η Πολύχρωμη Λέσχη Βιβλίου είναι ανοιχτή και προσιτή για όλα τα άτομα, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, χρώματος ή φυλής. Είναι φιλική σε όλα τα ευάλωτα υποκείμενα μακριά από στερεότυπα, προκαταλήψεις και σεξιστικά αναχρονιστικά πρότυπα, προσφαίροντας ένα ασφαλές περιβάλλον έκφρασης.

Μέσα από την σελίδα στο Facebook, τα μέλη της Λέσχης μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους προτείνοντας βιβλία για ανάγνωση, τα οποία μετά θα αναλύονται σε συζήτηση στις σχετικές συναντήσεις τους.

Υπεύθυνοι και οικοδεσπότες της “Πολύχρωμης Λέσχης Βιβλίου”, δυο “πεινασμένοι” βιβλιοφάγοι : ο Ιγνάτιος και ο Θάνος!




Δες και αυτό!