Ο αστέρας του Schitt’s Creek, François Arnaud, έκανε coming out ως bi μ’ ένα ισχυρό μήνυμα σχετικά με το στίγμα, τα προνόμια και τη bi-διαγραφή.

Τα coming out stories στο Instagram

Ο François Arnaud έκανε coming out αμφιφυλόφιλος σε μια σειρά από stories στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής (20 Σεπτεμβρίου).

Ο 35χρονος Arnaud περιέγραψε πώς ο διάλογος σχετικά με τις σχέσεις του με κάποιους φίλους του τον ώθησε να παρατηρήσεις τους τρόπους με τους οποίους η bi-διαγραφή είναι ενσωματωμένη ακόμη και στις πιο απλές στιγμές της ζωής των ανθρώπων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francois Arnaud (@francoisarnaud) στις

Δυσκολίες και προκλήσεις

Το αστέρι, που έκανε μια αξέχαστη εμφάνιση στο Schitt’s Creek, ως ο πρώην του David, ο Sebastian, μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάποιο άτομο, που προσελκύεται από περισσότερα από ένα φύλα για να περιγράψει τις σχέσεις του.

«Ρώτησα τον εαυτό μου – για χιλιοστή δέκατη φορά – πώς να πω μια τέτοια ιστορία, χωρίς να φαίνεται ότι αυτό είναι όλη η ιστορία μου» , είπε.

«Είμαι βέβαιος ότι πολλά αμφιφυλόφιλα παιδιά νιώθουν το ίδιο και καταλήγουν να κάνουν αυτό που έκανα κι εγώ. Αφήνουν τις υποθέσεις των άλλων ότι είναι στρέιτ, χωρίς να τους διορθώνουν» .

«Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου αμφιφυλόφιλο» 

Ο Arnaud περιέγραψε πόσο πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι παρεμποδίζονται από τις παραδοχές των ανθρώπων για τη σεξουαλικότητά τους και μπορεί να αισθάνονται ότι δεν μπορούν να τους διορθώσουν, επειδή «είναι πραγματικά τρομακτικό να εγκαταλείψεις το προνόμιο σου» .

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francois Arnaud (@francoisarnaud) στις

Οι bi άνδρες γίνονται αόρατοι

“Αλλά εδώ είναι το θέμα. Η σιωπή έχει το διαστρεβλωτικό αποτέλεσμα να διαιωνίσει αυτά τα στερεότυπα, κάνοντας τους bi άντρες αόρατους, και οδηγώντας τους ανθρώπους να αμφιβάλλουν ακόμη και για το αν υπάρχουν» , έγραψε ο Καναδός ηθοποιός.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλουμε δουλειά ακόμη στο να αναγνωρίσουμε την αμφιφυλοφιλία, χωρίς να χρειάζεται να δίνουμε μακροσκελείς εξηγήσεις.» Έτσι ναι, οι ετικέτες είναι απογοητευτικές και οι λέξεις, ατελείς. Αλλά πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου αμφιφυλόφιλο. Δεν μπερδεύομαι ούτε προσπαθώ να φαίνομαι νευρικός. Δεν είμαι άπιστος. Δεν ντρέπομαι. Δεν είμαι αόρατος.”