Ομοφοβική επίθεση εχθές στον ηλεκτρικό

54

Μια ομοφοβική επίθεση πραγματοποιήθηκε εχθές, μετά από την πορεία για τον Ζακ.Το περιστατικό της επίθεσης έγινε γνωστό από τον λογαριασμό του Νίκου Τσατσδαλίδη, στο Facebook.

“Tα παιδιά γυρνούσαν σπίτια τους με τον ηλεκτρικό, μετά από την πορεία για τον Ζακ, δεν επιθυμούν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους, τώρα είναι όλα τους καλά, και θα κάνουν καταγγελία: Η φίλη μας, αυτή που έχει χρυσά χέρια όταν μιλάμε για makeup και είναι πάρα πολύ όμορφη! Χθες βράδυ παραλίγο να σφαχτεί στο πρόσωπο! Ήμασταν τρία άτομα στον ηλεκτρικό, και κάναμε τα δικά μας, και μπαίνουν δύο αγόρια, και μπαίνοντας λένε «αυτός το γυαλίζει το πόμολο»! Το ακούνε η κοπέλλα της παρέας και το άλλο παιδί και αρχίζουν να μιλάνε μεταξύ τους και να λένε ειρωνικά πως τους αρέσουν τα πόμολα! Για να καταλάβουν οι άλλοι ότι στ’αρχίδια μας! Λοιπόν αυτά τα δύο αγόρια βγαίνουν στην επόμενη στάση και στέκονται ακριβώς έξω από το παράθυρο που καθόμασταν εμείς! Μόλις ξεκίνησε το τρένο, ένα από αυτά τα αγόρια κλότσησε με το πόδι το παράθυρο ακριβώς στο σημείο που καθόταν η κοπέλλα και ήταν κολλητά με τη μούρη της! Βλέπουμε απλά να σπάει το τζάμι και μικρά κομμάτια από γυαλί να πέφτουν πάνω της! Στην κοπέλλα της πήρε αρκετό χρόνο να συνέλθει και όλοι γενικά ήμασταν πολύ ταρακουνημένοι! Homophobic attacks are really something else! Εγώ πρώτη φορά το ζω και θα το θυμάμαι για πάντα! Shit is scary”.

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!