Ιταλία: Σκότωσε την αδερφή του επειδή τα είχε με τρανς άντρα

14/09/2020
σκότωσε την αδελφή του
Αριστερά: Maria Paola Gaglione, Κέντρο: Michele Antonio Gaglione, Δεξιά: Ciro Migliore“

Ένας άνδρας σκότωσε την αδελφή του, επειδή ο σύντροφός της ήταν ένας τρανς άνδρας, ωστόσο, αναφέρει ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει.

“Ήθελα να της δώσω ένα μάθημα, όχι να τη σκοτώσω. Ήταν μολυσμένη” .

Αυτά ήταν τα λόγια του 30χρονου Michele Antonio Gaglione προς τους καραμπινιέρους (Ιταλούς αστυνομικούς), αφού παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τη μηχανή στην οποία επέβαινε η αδερφή του, μαζί με τον σύντροφό της στο Caivano της Ιταλίας.

Ο λόγος για τη φονική επίθεση ήταν επειδή η αδερφή του τα είχε με τον Ciro, ο οποίος είναι τρανς άντρας.

Η αδερφή του, Maria Paola Gaglione, κατέληξε το ίδιο βράδυ μετά από τη σύγκρουση με το όχημα του αδερφού της, ενώ ο σύντροφός της,Ciro Migliore, τραυματίστηκε. Όσο ο ίδιος ήταν πεσμένος στον δρόμο, ο Michele Antonio άρχισε να τον χτυπάει και να τον κατηγορεί ότι διατηρούσε σχέσεις με την αδερφή του.

O Michele Antonio κατηγορήθηκε για ακούσια ανθρωποκτονία, ιδιωτική βία και σωματική επίθεση και μεταφέρθηκε στη φυλακή της Poggioreale, ενώ περιμένει για τη δίκη.

To Facebook του δράστη έχει γεμίσει με σχόλια υποστήριξης από φίλους του, κατηγορώντας όσα άτομα υποστηρίζουν το θύμα.

Χαρακτηριστικά, ένας φίλος του συγκεκριμένα έγραψε μεταξύ άλλων: “Ένα λάθος μήνυμα περνιέται εδώ, χάρη στα κοινωνικά δίκτυα, χάρη στους δημοσιογράφους, που πουλάνε τις μητέρες τους για ένα κλικ” .

“Το μήνυμα που περνιέται είναι ότι είσαι –ο Michele Antonio Gaglione- ένα ομοφοβικό τέρας που σκότωσε την αδερφή του” .

Η μητέρα του Ciro Migliore, επίσης, έγραψε στο facebook κατηγορώντας ευθαρσώς την οικογένεια του Galione: “Αν είσαι μητέρα κάποιου ατόμου, δεν αφήνεις όλο αυτό να συμβεί. Έξω από το αστυνομικό τμήμα που είπες να αφήσω τον γιο σου έξω από αυτό… Σκότωσε την αδερφή του, επειδή είχε σχέση με τον γιό μου. Τα παιδιά αποδέχονται τους εαυτούς τους όπως ακριβώς είναι, δε σκοτώνουν τους εαυτούς τους από ντροπή, πρέπει να πληρώσεις, και ο σύζυγός σου και το παιδί σου και όλοι οι άλλοι, συμπεριλαμβανομένων των συνεργών που συμμετείχαν στην ενέδρα.” 




Δες και αυτό!