Για ένα ασφαλές και απολαυστικό “fingering”

12/09/2020
από

Πρόκειται για το ερεθιστικό, κυρίως προκαταρκτικό αλλά όχι μόνο, σεξουαλικό παιχνίδι που εμπλέκει τα δάχτυλα των χεριών, ως μέσο επιπρόσθετης απόλαυσης και για τους συμμετέχοντες σεξουαλικούς συντρόφους.

Για ένα ασφαλές και απολαυστικό Fingering:

1) Τα νύχια των χεριών πρέπει να είναι κοντά κομμένα και καλά λιμαρισμένα ώστε να μην τραυματίζουν όταν εισέλθουν.

2) Τα χέρια να είναι καθαρά από ρύπους. Τα γυμνά δάχτυλα μπορεί να διασπείρουν τον ιό των ανθρωπίνων κονδυλωμάτων (HPV), τη σύφιλη και τη βλεννόρροια, ειδικά σε ομαδικό σεξ (από άτομο σε άτομο) την ηπατίτιδα Α σε ανεμβολίαστους, τα χλαμύδια, τις τριχομονάδες και την ψώρα.

3) Το δέρμα των δακτύλων να μην έχει τραυματισμούς, πληγές, τομές, παρανυχίδες, έλκη και δερματικά νοσήματα (π.χ. μυρμηγκιές, από τον ιό HPV, αρκετα σύνηθες στα δάχτυλα).
Αν συμβαίνει ένα από τα παραπάνω, να χρησιμοποιούνται γάντια λάτεξ ή να φορεθεί στο ή στα δάχτυλα ένα προφυλακτικό, διαφορετικά, ανάλογα με την πληγή του δακτύλου ή του βλεννογόνου που έρχεται σε επαφή το δάχτυλο, μπορούν να μεταδοθούν επιπροσθέτως των προαναφερθέντων νοσημάτων, HIV, Ηπατίτιδα Β (σε ανεμβολίαστους) κλπ αιματογενείς λοιμώξεις.

4) Αν έρθουν γυμνά δάχτυλα σε επαφή με τον πρωκτό, στο πλαίσιο του παιχνιδιού fingering, συστήνεται να σαπουνίζονται διεξοδικά πριν εισέλθουν στο αιδοίο ή σε άλλον πρωκτό για την αποφυγή διασποράς λοιμώξεων από τον πρωκτό στο αιδοίο ή από τον ένα πρωκτό στον άλλο. Καλό είναι να αποφεύγεται η εναλλαγή εισόδου των δακτύλων μεταξύ πρωκτού και αιδοίου, για αποφυγή μόλυνσης του κόλπου. Ισχύει και για Fingering σε ομαδικό (γκρουπ) σεξ, από τον ένα σύντροφο σε άλλους.

από το σελίδα του Μy Checkpoint στο Facebook




Δες και αυτό!