Η εθελοντική ομάδα του Antivirus αναζητά καινούργια μέλη

25/11/2020
από

Έλα να μας βοηθήσεις να (κατα)γράψουμε την ιστορία της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ελλάδα.

Αν σου αρέσει να εκφράζεσαι μέσα από τον γραπτό λόγο, αν έχεις ταλέντο στην επιμέλεια και απόδοση κειμένων, αν σε ενδιαφέρει να εμβαθύνεις σε ζητήματα που αφορούν στη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, αν έχεις χρόνο και διάθεση, στο Antivirus θα βρεις ένα safe space για να εκφράσεις τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου.

Προσφέρεται η δυνατότητα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από το αντικείμενό μας, μέσα σ’ ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον. Ενθαρρύνεται η δημιουργική συμμετοχή στις συναντήσεις της σύνταξης και η ενεργός δράση σε εκδηλώσεις, events και προγράμματα που συμμετέχει το ομάδα μας.

Αν ενδιαφέρεσαι να προσφέρεις εθελοντικά στο ΛΟΑΤΚΙ+ έντυπο περιοδικό Antivirus, καθώς και στον διαδικτυακό τόπο avmag.gr, απλά συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου σύντομα.

Βασική προϋπόθεση είναι τα άτομα να είναι άνω των 18 ετών. Σημειώνεται, ότι η χρονική διάρκεια της εθελοντικής συνεργασίας μας καθορίζεται από την αρχή, όπως κι οι διαθέσιμες ώρες και μέρες που διαθέτει το κάθε άτομο, με σεβασμό στον υπόλοιπο προγραμματισμό της ζωής της/του.




Δες και αυτό!