Για άλλη μια φορά οι Rainbow Dancers στέκονται πλάι στο Athens Pride ενώνοντας τις δυνάμεις τους για μια σειρά ξεχωριστών μαθημάτων στα πλαίσια του Pride Week.

Από 4 μέχρι 11 Ιουνίου θα γίνουν δωρεάν μαθήματα στον χώρο του Nimertis Action Art που βρίσκεται στο Μοναστηράκι στην Αγάθωνος 6, 300 μέτρα από την στάση του μετρό.

Τα μαθήματα θα γίνονται στις 18:00 κάθε μέρα και ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά, να γυμναστούμε και να γιορτάσουμε την διαφορετικότητα μέσω της έκφρασης του χορού.

Λόγο της κατάστασης που ζούμε με τον Covid—19 θα γίνουν μόνο μαθήματα commercial χορογραφιών τις οποίες θα επιλεγεί κάθε μέρα η ομάδα που θα δημιουργείτε στο τμήμα.

Με αυτόν τον τρόπο τα άτομα θα παραμένουν ασφαλή αφού ο χορός θα είναι ατομικός σε απόσταση και όχι σε ζευγάρια.

Η επιλογή των τραγουδιών θα γίνει από μια τεράστια λίστα χορογραφιών που θα περιλαμβάνει τραγούδια όπως, το “Sissy that walk” του Rupaul, το “Fuego” της Ελένης Φουρέιρα, μέχρι το “Rain on me” της Lady Gaga.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που θα βρείτε στο site μας www.rainbowdance.gr. Φυσικά μπορείτε να έρθετε και εκείνη την στιγμή στο μάθημα απλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση των κρατήσεων.

Τα μαθήματα είναι για όλα τα άτομα, αρχάρια αλλά και ποιο έμπειρα στο χορό. Οι θέσεις όμως αναγκαστικά θα είναι περιορισμένες ωστόσο για την αποφυγή συνωστισμού.

Δείτε το event στο Facebook εδώ.