Εύθραυστη αρρενωπότητα; Ο Channing Tatum δεν ξέρει τι είναι αυτό

01/09/2020
από

Ο Channing Tatum, έβαλε τα πολύχρωμα φτερά του, πήρε αγκαλιά τους μονόκερούς του, και ανακοίνωσε το νέο του παιδικό βιβλίο, γραμμένο από “το μικρό κορίτσι που κρύβω μέσα μου” , για όλους τους πατεράδες και τις κόρες τους παντού.

Ο Tatum, πόζαρε μαζί με την 7χρονη κόρη του και ανακοίνωσε το βιβλίο “The One and Only Sparkella” .

“Δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα πράγματα έγιναν λίγο περίεργα για εμένα στην καραντίνα” , μοιράστηκε στο Twitter.

“Κλειδώθηκα στο δωμάτιο της κόρης μου και βρήκα το παιδί που κρυβόταν μέσα μου. Οπότε, αυτό δημιούργησα για το μικρό μου κορίτσι. Για -υποθέτω- το μικρό κοριτσάκι μέσα μου.”

Η αντίδραση στην ανάρτηση του Tatum, συγκέντρωσε πολλά μηνύματα χρηστών στα οποία ο κόσμος εξέφραζε την αγάπη και τη λατρεία του προς την κίνηση του ηθοποιού.

Το βιβλίο, αντιμετωπίζει το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού και της εύθραυστης αρρενωπότητας.

Μέσα από τις σελίδες του, διηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού, της Ella, η οποία δέχεται σχολικό εκφοβισμό την πρώτη μέρα του σχολείου, επειδή της αρέσει να φοράει τα αστραφτερά, γεμάτα glitter παπούτσια, φιογκάκια και ρούχα της – μέχρι που ο πατέρας της επεμβαίνει, και την ενθαρρύνει να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά της.

Ο Channing Tatum, λέει ότι η 7χρονη κόρη του είναι η “καλύτερη δασκάλα” και συμβουλεύει όλους του πατεράδες, από όλο τον κόσμο, να αγκαλιάσουν όλες τις πτυχές της ταυτότητάς τους.

“Φόρεσε ότι θες, χόρεψε όπως θες και γίνε όσο πιο μαγικός μπορείς. Επειδή, σας το υπόσχομαι, θα ανταποδώσουν την αγάπη σας” γράφει στο People.




Δες και αυτό!