Sara Ramirez: Επιβεβαίωσε ότι είναι non-binary άτομο

28/08/2020
από
Sara Ramirez: Επιβεβαίωσε ότι είναι non-binary άτομο

Το αστέρι του Grey’s Anatomy, Sara Ramirez επιβεβαίωσε δημόσια ότι είναι non-binary άτομο, με αφορμή την ανανέωση φωτογραφίας προφίλ στο Instagram.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση από το Autostraddle, παρόλο που έχει ήδη αναφέρει τις αντωνυμίες που προτιμά στο Instagram, και σε άλλα βιογραφικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (περίπου εδώ κι έναν χρόνο), μόλις πρόσφατα πρόσθεσε συγκεκριμένα την non-binary ταυτότητα στα διάφορα προφίλ. Μόλις πρόσφατα δημοσίευσε και μια φωτογραφία όπου αναφέρεται άμεσα στο φύλο που βιώνει, για πρώτη φορά!

“Νέα φωτογραφία προφίλ” , έγραψε στη λεζάντα, δίπλα από καρδούλες στα χρώματα που απαρτίζουν τη σημαία της non-binary υπερηφάνειας. «Σε μένα υπάρχει η ικανότητα να είμαι Κοριτσίστικο αγόρι, Αγορίστικο κορίτσι, Αγορίτσικο αγόρι, Κοριτσίστικο κορίτσι, Όλα, Κανένα απ’ αυτά.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Ramirez (@therealsararamirez) στις

Όπως θυμόμαστε από το Out, το αστέρι του Grey’s Anatomy, με καταγωγή από το Μεξικό, που έγινε γνωστό για το ρόλο του bi άτομο, είχε κάνει και coming out ως bi το 2016.

Σε ομιλία για το “True Colours Fund’s 40” το 2016 είχε πει:

“Τόσοι πολλοί νέος ζουν χωρίς στέγη και είναι άτομα των οποίων οι ζωές βρίσκονται σε πολλές διασταυρώσεις  – είτε είναι η ταυτότητα φύλου, η έκφραση φύλου, η φυλή, η τάξη, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η θρησκεία, κλπ. Διασταυρώσεις που υπάρχουν και στη δική μου ζωή: Γυναίκα, πολυφυλετική γυναίκα, κουήρ, bi, Mεξικανή-Ιρλανδή-Αμερικανίδα, μετανάστρια και μεγαλωμένη από καθολικές οικογένειες. Έχω επενδύσει σε έργα που επιτρέπουν τη φωνή της νεολαίας μας να ακουστεί…”  

https://avmag.gr/127734/bi-atomo-ergazomeno-sto-bbc-ekane-coming-out-ston-aera-os-non-binary/




Δες και αυτό!