Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δηλώνει περήφανος για τον bi γιο του

07/08/2020
από

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Paul Gascoigne μίλησε για τη στιγμή που ο γιος του έκανε coming out ως bi άτομο πέρυσι.

Ο Regan Gascoigne έκανε coming out ως bi άτομο σε συνέντευξη στο Sunday Mirror πριν μιλήσει στην Lorraine στο ITV – και ο μπαμπάς του το ανακάλυψε την ίδια στιγμή με όλον τον υπόλοιπο κόσμο.

«Μου έστειλε μήνυμα το προηγούμενο βράδυ και τον είδα στην τηλεόραση να μιλάει γι’ αυτό» , θυμάται ο Paul.

«Του είπα: «Δεν έχει σημασία τι κάνεις γιε μου, θα σε υποστηρίξω 100%, πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένο.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regan (@regangascoigne) στις

«Σκέφτηκα “γεια σου παιδί μου” είναι δύσκολο να πας στην τηλεόραση και να το κάνεις αυτό. Είναι επαγγελματίας χορευτής, είναι ένας γυμνασμένος άντρας, και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν» .

Ήταν Νοέμβριος του 2019 και ο Regan είχε πει τότε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regan (@regangascoigne) στις


«Είμαι bi, βγαίνω και με άντρες και με γυναίκες. Είμαι πραγματικά ανοιχτός μ’ αυτό. Δεν είχα πολλές σχέσεις όμως. Έχω γνωρίσει μόνο τρία άτομα. Δεν το έχω πει στον μπαμπά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα πειράξει. Είναι περήφανος για μένα, για ό, τι κάνω, και για οποιεσδήποτε αποφάσεις παίρνω.» 

Όταν ο Regan Gascoigne αποκάλυψε τότε ακόμη ότι δεν είχε δει τον πατέρα του εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο και είχαν μια σπασμένη σχέση με τον πατέρα του, ειδικά από τότε που χώρισε με τη μητέρα του, Sheryl Gascoigne, το 1999. Ως παιδί, ο Regan πέρναγε τα Σαββατοκύριακα στο Νοσοκομείο Priory στο Roehampton, εκεί που ο πατέρας του, ο πρώην παίκτης της Αγγλίας, προσπαθούσε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και φρόντιζε για την ψυχική σου υγεία.

«Συνειδητοποίησα για πρώτη φορά ότι ο μπαμπάς είχε πρόβλημα με το ποτό όταν συνήθιζα να περνάω τα Σαββατοκύριακα στο The Priory» , είπε, «Αν κι αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, επειδή πέρασα λίγη από την παιδική μου ηλικία παίζοντας εκεί, είχαμε κάποιες αστείες στιγμές. Θα του έκανα πάντα φάρσες. Έχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά […] Η OCD είναι ένα από αυτά.” 

https://avmag.gr/114658/gios-diasimoy-podosfairisti-ekane-coming-out-os-bisexual/

 




Δες και αυτό!