Η Marvel αποφάσισε να παρουσιάσει τον πρώτο γάμο μεταξύ δύο γκέι σούπερ-ηρώων, στο νέο κόμικ Empyre #4, επιβεβαιώνοντας, επιτέλους, ότι οι συνιδρυτές του Young Avengers και σούπερ-ήρωες, Hulkling και Wiccan, είναι παντρεμένοι μεταξύ τους.

Ο Wiccan (William “Billy” Kaplan) και ο Hulkling (Theodore “Teddy” Altman) αποκαλύπτεται ότι είναι παντρεμένοι μεταξύ τους, στην τελευταία σελίδα του Empyre #4, σε μια αναδρομή στην τελετή, που παρακολούθησαν κι άλλοι Young Avengers, σύμφωνα με το Bleeding Cool.

Η απίστευτη στιγμή καθιστά την αναφορά αυτή, τον πρώτο ομόφυλο γάμο μεταξύ δύο γκέι σούπερ-ήρωων από τη Marvel.

Και βέβαια, οι Wiccan και Hulkling γίνονται οι πρώτοι γκέι σούπερ-ήρωες της Marvel, που έχουν συνάψει γάμο. Μεταξύ μας βέβαια, ο γάμος τους δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη. Η σχέση τους έχει διαμορφωθεί σε προηγούμενα κόμικς και ένα δείπνο εορτασμού στο Marvel Comics #1000, που κυκλοφόρησε πέρυσι, δημιούργησε πολλές υποψίες, ότι προετοιμαζόταν ένας γάμος: «Έχω μεγάλη αγάπη για τον Hulkling και τον Wiccan, τόσο μεμονωμένα όσο και ως ζευγάρι» , δήλωσε ο συγγραφέας του Empyre Al Ewing.

Ο πρώτος γάμος γκέι σούπερ-ηρώων της Marvel στο Empyre #4

Οι χαρακτήρες, που δημιουργήθηκαν από τον Allan Heinberg και τον Jim Cheung, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2005 στο Young Avengers και από τότε έχουν γίνει σημαντικές προσωπικότητες στα κόμικς της Marvel. Όταν παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συμπεράνει το αναγνωστικό κοινό, ότι ήταν κάτι περισσότερο από φίλοι. Ο δημιουργός Allan Heinberg, μάλιστα, επιβεβαίωσε αργότερα την εικασία των θαυμαστριών/ών ότι ήταν εραστές.

Οι θαυμαστές της Marvel Comics αντέδρασαν με ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό στο απίστευτο τέλος του Empyre # 4.