Ομοφοβική επίθεση με σίδερο μέσα στο σπίτι δύο ανδρών

06/08/2020
από
Ομοφοβική επίθεση με σίδερο ελαστικών στο σπίτι δύο ανδρών

Οι αρχές στη Βόρεια Ιρλανδία συνέλαβαν έναν 26χρονο άνδρα, ως ύποπτο για ομοφοβική επίθεση, η οποία αφορά σε δύο άνδρες, που χτυπήθηκαν βάναυσα με σίδερο ελαστικών μέσα στο σπίτι τους.

Ομοφοβική επίθεση με σίδερο ελαστικών στο σπίτι δύο ανδρών

Η Αστυνομική Υπηρεσία της Βόρειας Ιρλανδίας, σύμφωνα με το gcn, δήλωσε ότι την Τρίτη το πρωί (4 Αυγούστου) δύο άτομα εισέβαλαν σε ένα σπίτι στο Lurgan, στην περιοχή County Armagh.

«Ένας άντρας έφυγε και επέστρεψε μαζί με έναν δεύτερο άνδρα και μαζί απείλησαν και επιτέθηκαν με σίδερο ελαστικών στους δύο άνδρες» , ανέφεραν οι αρχές σε σχετική δήλωση.

«Οι ύποπτοι διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο Audi και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή William Street» .

Εάν χαρακτηριστική και επίσημα η επίθεση ως ομοφοβική θα αποτελεί το δεύτερο έγκλημα μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία μέσα σε μόλις επτά ημέρες. Τα δύο θύματα, ανέφερε η αστυνομία, υπέστησαν μη σοβαρούς τραυματισμούς. Το ακίνητο λεηλατήθηκε κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, με μια πόρτα και έναν διάδρομο να έχουν καταστραφεί.

«Ένας άνδρας συνελήφθη αργότερα με την υποψία απειλών για δολοφονία, και απόπειρα διάρρηξης με πρόθεση να προκαλέσει σοβαρή σωματική βλάβη» , συνέχισε η αστυνομία.

«Παραμένει υπό κράτηση αυτή τη στιγμή. Σε αυτό το στάδιο, διερευνάτε το ενδεχόμενο ότι αυτό μπορεί να είναι ένα ομοφοβικό έγκλημα μίσους. Οι έρευνες συνεχίζονται.” 




Δες και αυτό!