Η Paris Jackson έκανε ένα coming out, χωρίς ταμπέλες και αυτοπροσδιορισμούς.

Η κόρη του Michael Jackson, Paris Jackson, πιστεύει ότι η κοινωνία «ξεπερνά την ανάγκη για ταμπέλες» και έτσι δεν αισθάνεται την ανάγκη να χαρακτηρίσει συγκεκριμένα τη δική της σεξουαλικότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PK (@parisjackson) στις

Το 22χρονο μοντέλο και μουσικός, Paris Jackson, μίλησε για τη σεξουαλικότητά της και την έλξη της σε περισσότερα από δύο φύλα, αλλά επέλεξε με συνέπεια να μη βάλει κάποια ταμπέλα στον εαυτό της.

Μιλώντας στο People, είπε:

«Δε νιώθω ότι υπάρχει μια ταμπέλα για τη σεξουαλικότητά μου, που να μου ταιριάζει. Οι ταμπέλες, γενικά, όχι μόνο για τη σεξουαλικότητα, αλλά για όλα, νομίζω ότι είναι απλώς τρόποι για να κατανοούν οι άνθρωποι τον κόσμο, να είναι σε θέση να διαχωρίζουν τα πράγματα… όμως, ξεπερνάμε την ανάγκη για ταμπέλες, κι είναι όμορφο αυτό.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PK (@parisjackson) στις

Τα μέσα ενημέρωσης συχνά περιέγραψαν την Jackson ως αμφιφυλόφιλη και με την ευκαιρία είπε ότι ενώ δεν το θεωρεί «βλαπτικό» , εξακολουθεί να «μην το αισθάνεται ως σωστό» όταν οι άνθρωποι την ετεροπροσδιορίζουν λανθασμένα.

Εξήγησε, μάλιστα, για ποιο λόγο σίγουρα δεν ταυτίζεται ως αμφιφυλόφιλη:

«Λέω ότι είμαι γκέι, επειδή υποθέτω ότι είμαι, αλλά δε θα θεωρούσα τον εαυτό μου αμφιφυλόφιλο, επειδή έχω βγει με περισσότερα άτομα, από ότι μόνο με άντρες και μόνο με γυναίκες, έχω γνωρίσει έναν άντρα που είχε κόλπο» .

Photo by Toni Anne Barson/WireImage

Η Jackson είχε εκφράσει την επιθυμία, ότι θέλει να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να κάνει τη διαφορά, τον Μάιο συμμετείχε στις διαμαρτυρίες του Black Lives Matter στο Λος Άντζελες, και τώρα στο People δήλωσε στο ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί η δυναμική του κινήματος:

«Το μήνυμα που ελπίζω ότι θα λάβουν οι άνθρωποι είναι να κάνουν ακριβώς αυτό που τους αναλογεί. «Μην είσαι μαλάκας. Κάνε ό, τι μπορείς, για να κάνεις αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Δεν υπάρχει «αρκετός ακτιβισμός μέσα στη ημέρα» . Όλοι πρέπει να εργαστούμε και να λερώσουμε τα χέρια μας. Κανείς δε θα το κάνει για εμάς.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PK (@parisjackson) στις