Δάσκαλος απολύθηκε για κακοποίηση σε τρανς μαθητή του και κατηγορεί τη «ΛΟΑΤ+ μαφία»

03/08/2020
από
Απολύθηκε για κακοποίηση σε τρανς μαθητή και κατηγορεί τη «ΛΟΑΤ+ μαφία»
Απολύθηκε για κακοποίηση σε τρανς μαθητή και κατηγορεί τη «ΛΟΑΤ+ μαφία»

Ο Joshua Sutcliffe απολύθηκε από το Σχολείο Cherwell της Οξφόρδης τον Νοέμβριο του 2017, και μετατέθηκε στο Καθολικό Δημοτικό Σχολείο St. Aloysius στο Woodstock Road, σύμφωνα με το Oxford Mail.

Μέσα σε λίγους μήνες, έχασε τη δουλειά του, αφού έκανε προσβλητικά σχόλια σχετικά με το Ισλάμ σε ένα βίντεο στο YouTube. «Ξέρω ότι αυτό είναι αμφιλεγόμενο και ξέρω ότι οι άνθρωποι μπορεί να προσβληθούν από αυτά που λέω, αλλά το κάνω με αγάπη και επειδή θέλω να πω την αλήθεια» , είπε στο βίντεο. «Πιστεύω ότι ο Μωάμεθ είναι ψεύτικος προφήτης, πιστεύω ότι οι Μουσουλμάνοι να έχουν μια λανθασμένη κατανόηση του Θεού, επειδή έχουν οδηγηθεί από έναν ψεύτικο προφήτη. Ο Ιησούς είναι ο μόνος αληθινός προφήτης επειδή είναι Θεός στη σάρκα, είναι η φωνή του Θεού, φέρνει την αληθινή αποκάλυψη και κατανόηση επειδή είναι Θεός.

Αυτός ο δάσκαλος, λοιπόν, που λέει αυτά και που επανειλημμένα κακοποίησε έναν τρανς μαθητή του, όταν απολύθηκε άσκησε νομική δίωξη εναντίον του σχολείου Cherwell το 2017, ισχυριζόμενος ότι οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις τον εμπόδισαν από το να αναφέρεται σωστά στο παιδί.

Έγραψε: «Ως Χριστιανός, δε συμμερίζομαι την πίστη σας στην ιδεολογία του transgenderism. Δεν πιστεύω ότι τα μικρά παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται να επιλέγουν μόνα τους ένα «φύλο» που μπορεί να διαφέρει από το βιολογικό φύλο τους ή ότι όλες/οι στο σχολείο πρέπει να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά τους για να αντιμετωπίσουν μια τέτοια «μετάβαση» · ή ότι οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν για την έλλειψη ενθουσιασμού προς αυτό. Η εφαρμογή αυτών των ιδεών είναι επιζήμια για την ευημερία των παιδιών» .

Ο Joshua Sutcliffe αργότερα απείλησε να παραπέμψει μια «εποικοδομητικής απόλυσης» υπόθεση διακρίσεων σε δικαστήριο απασχόλησης αφού βρέθηκε ότι «παραβίασε την πολιτική ισότητας του σχολείου».

Σε ένα δεύτερο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του στο YouTube, ο Sutcliffe ισχυρίστηκε ότι η «ΛΟΑΤ+ μαφία» και η «μαφία του Ισλάμ» ευθύνονται για την απόλυση του και από τα δύο σχολεία.

“Και τα δύο στρατόπεδα χρησιμοποίησαν τακτικές εκφοβισμού και απειλές και απολύουν τους ανθρώπους σε όλη τη χώρα” , είπε. “Αγαπώ τη δουλειά μου, μου αρέσει η εκπαίδευση, μου αρέσει η διδασκαλία και πραγματικά μου αρέσει να διδάσκω μαθηματικά. Το λυπηρό για μένα είναι ότι δεν επιτρέπεται να είμαι εγώ, κάνω τη δουλειά μου άριστα, διδάσκω μαθηματικά πολύ καλά και καταλαβαίνω το πρόγραμμα σπουδών. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε τη ΛΟΑΤ+ μαφία που με έδιωξε από το ένα σχολείο και τη μαφία του Ισλάμ που με έβγαλε από το άλλο.”

Στο ίδιο βίντεο, αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία και στο σεξ εκτός γάμου ως «αηδία» . Η ταυτότητα του Sutcliffe είχε προηγουμένως κρατηθεί μυστική, αφού μια δικαστική απόφαση απαγόρευσε στα μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν το όνομά του και το όνομα του σχολείου, ενώ η υπόθεσή του συνεχίστηκε. Αυτή η δικαστική απόφαση έληξε στις αρχές αυτού του μήνα.




Δες και αυτό!