Μια νεαρή μαύρη κοπέλα αποφάσισε να κόψει από τη φωτογραφία του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος από post του «Χαμόγελου του Παιδιού», στην οποία απεικονίζονταν δύο παιδιά που μεγάλωσαν στις δομές της ΜΚΟ και διακρίθηκαν στη μετέπειτα πορεία τους.

Ο Γιάννης Λοβέρδος επέλεξε να παρουσιάσει μόνο τον Νέστορα, ενώ «έκοψε» από την ανάρτησή του την Ανίκ, μια νεαρή κοπέλα, η οποία τελείωσε την Ελληνογαλλική σχολή με και τώρα συνεχίζει τις σπουδές της στη διοίκηση τουρισμού.

Τα παιδιά, στην αυθεντική ανάρτηση του «Χαμόγελου του Παιδιού» φωτογραφήθηκαν μαζί με τον ιδρυτή της ΜΚΟ, Κώστα Γιαννόπουλο, σε δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου είχαν προσκληθεί.

Μεγάλη τιμή για τα παιδιά μας και το Χαμόγελο του ΠΑΙΔΙΟΥ η πρόσκληση από την πρόεδρο της δημοκρατίας, είμαστε…

Gepostet von Το Χαμόγελο του Παιδιού – The Smile of the Child am Samstag, 25. Juli 2020

Η παραποιημένη εικόνα προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, γεγονός που οδήγησε το δημοσιογράφο και βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος να την αντικαταστήσει  με την κανονική. Παρόλαυτά παρέλειψε και πάλι να αναφερθεί στην Ανίκ στο σχολιασμό της φωτογραφίας, με τη «διορθωμένη» ανάρτηση να συγκεντρώνει ποικίλα αρνητικά σχόλια από χρήστες των social media.

με πληροφορίες από alfavita.gr