Το FORSERVICE είναι ένα fashion zine για την γκέι ανδρική κ@ύλα και την (αυτο)ικανοποίηση

27/07/2020
από

Χωρίς αμφιβολία, ο κορονοϊός και η καραντίνα άλλαξαν δραματικά τις σεξουαλικές μας συνήθειες.

Η εξερεύνηση της σεξουαλικότητας και της σεξουαλικής ευχαρίστησης σε αυτές τις περίεργες εποχές κινητοποίησαν τον Jared Behl, έναν σχεδιαστή μόδας από τον Λονδίνο να δημιουργήσει το FORSERVICE.

Πρόκειται για ένα fashion zine, που επικεντρώνεται στην ερωτική διέγερση και στη σεξουαλική εκτόνωση μεταξύ ανδρών. Στις σελίδες του φιλοξενούνται φωτογραφίες ανδρικών ζευγαριών σε στιγμές σεξουαλικής περίπτυξης σε ένα πλαίσιο πλαίσιο ασπρόμαυρων και αφηρημένων “κάδρων” που τραβήχτηκαν από απόσταση μέσω του FaceTime και του Zoom.

“Είμαι η ωδή μου στην ανδρική μορφή της σεξουαλικής απόλαυσης”, δηλώνει ο Behl στο Dazzeddigital. “Αγαπώ αυτό που κάνω στη δουλειά μου αλλά δεν μου επιτρέπει να εκφράσω τον εαυτό μου και να επικοινωνήσω τις επιρροές μου, οι οποίες έχουν να κάνουν πολύ με το γκέι σεξ και τον φετιχισμό. Ήθελα να δημιουργήσω μια έκδοση που να περιλαμβάνει αυτές τις ιδέες, χωρίς τα όρια ή τους διαφημιστικούς περιορισμούς ενός πελάτη…”.

Με τα μοντέλα να είναι ελεύθερα να εκφραστούν σεξουαλικά, οι φωτογραφίες είναι αναπάντεχα αισθησιακές, αλλά και σε σημεία, τρυφερές και οικείες. Ο Behl πιστεύει πως αυτό έχει να κάνει με τις σχέσεις που δημιούργησε με όλα τα άτομα που συμμετείχαν. “Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε μια σχέση και να τους κάνω να αισθάνονται άνετα στη φωτογραφική μηχανή», λέει, εξηγώντας ότι συνομίλησε μαζί τοςυ μέσω του FaceTime ή του Ζοοm.

Ρίξτε μια ματιά σε εικόνες από το FORSERVICE. Μπορείτε να προμηθευτείτε το δικό σας αντίτυπο εδώ.




Δες και αυτό!