Ναζί παρελαύνουν απροκάλυπτα σε πόλη της Πενσιλβάνια

20/07/2020
από
εικόνα από τον χρήστη του Twitter: @amaditalks

Μια οργάνωση των Ναζί έκανε παρέλαση αυτό το Σάββατο στους δρόμους του Williamsport στην Πενσιλβανία, φωνάζοντας ομοφοβικά και ρατσιστικά μηνύματα.

Το National Socialist Movement (NSM) αποτελεί μια ομάδα μίσους από το Southern Poverty Law Center (SPLC), γνωστό για της βίαιη, ρατσιστική, αντισημιτική και αντιμεταναστευτική ρητορική του.

Στην συγκέντρωση που έγινε στο Williamsport, μέλη της ομάδας φώναζαν συνθήματα κατά των γκέι χρησιμοποιώντας την λέξη “π*****ς”, σύμφωνα με αναφορά του Penn Live. Μια γυναίκα στην ομάδα φώναξε “Ο Θεός μισεί τους γκέι”.

Οι ναζί διαδηλωτές φώναζαν και συνθήματα ενάντια στον δήμαρχο του Williamsport, Derek Slaughter, ο οποίος είναι μαύρος. Το NSM είχε ζητήσει άδεια για τη διαδήλωση. Ο δήμαρχος είχε αρνηθεί, επικαλούμενος τους κανόνες που ισχύουν για τις αποστάσεις λόγω του κορονοϊού. Παρόλα αυτά η ομάδα πραγματοποίησε την πορεία της.

“Την τελευταία φορά που κοίταξα αυτή ήταν ακόμα η Αμερική” είπε ένας διαδηλωτής αναφερόμενος στην μη έγκριση της άδειάς για την πορεία.

Η ομάδα αποτελούνταν από 15 άτομα που κρατούσαν ναζιστικές σημαίες, φορούσαν περιβραχιόνια με σβάστικες και κυμάτιζαν σημαίες που ήταν ένας συνδυασμός της Αμερικάνικης με σβάστικες.

Τα καταστήματα φοβούμενα τα επεισόδια από τους συμμετέχοντες της πορείας έκλεισαν.

Η πορεία διήρκεσε λιγότερο από ώρα. Δεν υπάρχουν “εγκληματικές ενέργειες ή καταστροφές περιουσίας τα οποία συσχετίζονται με την πορεία” σύμφωνα με την αστυνομία του Williamsport.

https://twitter.com/BrettCrossley44/status/1284540267232661504?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1284540267232661504%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.lgbtqnation.com%2F2020%2F07%2Fnazis-marched-pennsylvania-chanted-fk-gays%2F




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!