Κάτι για τα γατόπαιδα και τα σκυλόπαιδα της Τζένης Χειλουδάκη

20/07/2020

Όσοι ξέρουν την Τζένη Χειλουδάκη ή έστω την ακολουθούν στο Facebook, γνωρίζουν τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τα ζώα και για τις τεράστιες προσπάθειες που έχει κάνει για να φροντίσει αρκετά απ΄αυτά. 

Τα τελευταία χρόνια η Τζένη ζει με τη μητέρα της και τα ζώα της στη Σητεία. Όπως συχνά αναφέρει στις αναρτήσεις στο Facebook, πρόκειται “για ένα καλυβάκι μακριά από τον κόσμο… ένα σπιτικό για δέκα γατόπαιδα, δέκα σκυλόπαιδα και αρκετά πουλερικά”. Προκειμένου, μάλιστα, να τα κρατήσει ασφαλή, η ίδια έφτιαξε γύρω γύρω περιφράξεις (σ.σ. δυστυχώς κοστίζουν ακριβά).

Δυστυχώς, όμως ο ιδιοκτήτης αποκρινόμενος στη μόδα του airbnb, αποφάσισε να κάνει έξωση στην Τζένη και την οικογένειά της. Ευτυχώς, η ίδια κατάφερε να βρει τελικά “ένα λατρεμένο σπίτι με υπέροχους γείτονες σε ένα χωριουδάκι”.

Παρά το κόστος και χάρη στη δική της δράση αλλά και την υποστήριξη του κόσμου (σ.σ. που η ίδια δε χάνει ποτέ την ευκαιρία να ευχαριστήσει), κατάφερε να βρει και έναν μικρό κήπο για να φιλοξενήσει αυτά τα ζώα που τόσο πολύ αγαπά. Περίφραξε μάλιστα τον κήπο, ώστε τα ζώα να είναι ασφαλή. Αυτά όμως το έσκασαν. Σα να μην έφτανε αυτό, κάποιος της έκανε και η καταγγελία. Η Τζένη αφού έψαξε μέρα νύχτα, κατάφερε να βρε την οικογένειάς της ενώ αποφάσισε να ενδυναμώσει την περίφραξη, ώστε να παραμείνει ασφαλής. Γι΄αυτό τον λόγο στράφηκε για μια ακόμη φορά στον κόσμο που γνωρίζει, που την ακολουθεί και που καταλαβαίνει την προσπάθειά της.

Αυτή τη στιγμή τα ζώα της Τζένης βρίσκονται ασφαλή και υγιή στον δικό τους χώρο. Εκκρεμεί ακόμη ένα μικρό ποσό ώστε να αποπληρωθεί η κατασκευή του φράχτη και κάτι άλλα μικροέξοδα.

Σας παραθέτω τον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό της, σε περίπτωση που θέλετε να βοηθήσετε.

ALPHA BANK: Xiloudaki Ioanna
GR3901407920792002101073756

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!