Η Tegan Nox, αστέρι του WWE ΝΧΤ, αποφάσισε να ανακοινώσει δημόσια ότι είναι μέρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Το αστέρι του WWE αποκάλυψε την σχέση της με την Sierra St. Pierre την περασμένη εβδομάδα με μια φωτογραφία με την σύντροφό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξήγησε γιατί αποφάσισε τώρα να μιλήσει για την σεξουαλικότητά της.

Μιλώντας στο Newsweek η Nox είπε: “Η ζωή μου ήταν πάντα μια ‘Δεν ρωτάς, δεν λέω’ κατάσταση, αλλά ένοιωθα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, ειδικά όταν έχεις βρει το κατάλληλο άτομο που είσαι ερωτευμένο μαζί του.”

Η Tegan Nox, αποκάλυψε ότι όλα τα άτομα στα “αποδυτήρια του NXT” ήταν πολύ υποστηρικτικά όταν αποφάσισε να κάνει coming out ως λεσβία.

“Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω. Η αντιδράσεις είναι αρκετά καλές. Υπάρχουν φυσικά κάποιοι άνθρωποι που προφανώς δεν συμφωνούν με αυτό, αλλά το 99% των αντιδράσεων είναι θετικές”.

“Έλαβα τόσα πολλά μηνύματα από συναδέρφους και φίλους. Ήταν τόσο ωραίο. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί καλοί άνθρωποι στον κόσμο”.

Η 25χρονη παλαίστρια, που γεννήθηκε στο Wales, είναι στους κορυφαίους performers στο WWE, και αποκάλυψε ότι στράφηκε στην Sonya Deville (η πρώτη ανοιχτά λεσβία παλαίστρια) του coming out για συμβουλές πριν το δικό της coming out.