Αυτή η έρευνα έχει ως στόχο να αναδείξει τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19 στη ζωή των ίντερσεξ ατόμων / ατόμων με ποικιλομορφία στα χαρακτηριστικά φύλου στην Ευρώπη. Οι απαντήσεις σας θα βοηθήσουν την OII Europe να κατανοήσει τον αντίκτυπο που έχει η πανδημία στην ευημερία της ίντερσεξ κοινότητας, τις ανάγκες της ίντερσεξ κοινότητας και να διεκδικήσει σχετικές αλλαγές με κυβερνήσεις και φορείς χάραξης πολιτικής.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της έρευνας θα κοινοποιηθούν στο γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτρόπου για την Ισότητα Helena Dalli: Στη ζωντανή συνομιλία της στο FB στο LGBTI + Equality κατά τη διάρκεια της κρίσης του κοροναϊού στις 15 Μαΐου 2020, η Επίτροπος Helena Dalli τόνισε τον σοβαρό αντίκτυπο του COVID19 στην Κοινότητα LGBTI +. Τόνισε επίσης ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μαθαίνει πολλά σχετικά με τη συγκεκριμένη ευπάθεια κατα τη διάρκεια της κρίσης και διαβεβαίωσε την κοινότητα ότι αυτή η γνώση θα αποτυπωθεί στις στρατηγικές LGBTI που αναμένονται για το τέλος του τρέχοντος έτους. Χάριν στο τεράστιο ενδιαφέρον που η Επίτροπος Ντάλι ήδη δείχνει για τα θέματα ίντερσεξ, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει προσοχή στα αποτελέσματα.

Για την έρευνα, πατήστε εδώ

Σημείωση: Γνωρίζουμε ότι αυτή η έρευνα είναι σχετικά χρονοβόρα και γι’αυτό σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Εάν σας φανεί πολύ κουραστική ή σας πάρει πολύ χρόνο, μπορείτε να προσπεράσετε κάποιες ερωτήσεις και να απαντήσετε μόνο αυτές που έχουν σημασία για εσάς.

Η έρευνα είναι ανώνυμη.