Αναμφισβήτητα, η σεξουαλική δραστηριότητα αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία για κάθε άνθρωπο, επηρεαζόμενη τόσο από ψυχολογικούς όσο και φυσιολογικούς παράγοντες.

Μία πιθανή αιτία χαμηλής λίμπιντο στους άνδρες είναι και η διατροφή. Σε περιόδους έντονου στρες και κακής διατροφής ή κατανάλωσης αλκοόλ, ιδιαίτερα εάν παρουσιάζονται διαταραχές στη σπερματογένεση και σεξουαλική δυσλειτουργία (χαμηλή λίμπιντο, προβλήματα στύσης), προηγμένα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να συμβάλουν στην ανάκαμψη του οργανισμού μας.

Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα επίπεδα της τεστοστερόνης παίζουν καθοριστικό ρόλο στη σεξουαλική δραστηριότητα και η μείωση τους συνδέεται άμεση με τη μείωση της επιθυμίας για σεξ. Ένας από τους προτεινόμενους μηχανισμούς τόνωσης είναι η ενίσχυση του μονοπατιού του μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ), το οποίο αποτελεί βασικό παράγοντα στη χαλάρωση του λείου μυός, στην αγγειακή διαστολή και στη ρύθμιση της κυκλοφορίας του αίματος.

Το King Eros από τη Sky Premium Life είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει τη φυσιολογία του ανδρικού σώματος μέσω ενός ισχυρού συνδυασμού βοτάνων με αφροδισιακή και θεραπευτική δράση, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση προβλημάτων, όπως η στυτική δυσλειτουργία. Συγκεκριμένα περιέχει, μεταξύ άλλων, εκχύλισμα φύλλων Damiana (Turnera diffusa), ενός φυτού που θεωρείται αφροδισιακό λόγω της περιεκτικότητάς του σε καφεΐνη, αρβουτίνη και φλαβονοειδή αλλά και εκχύλισμα από καστανό ρύζι, λουλούδι Hawthorn (Crataegus oxyacantha Weissdorn), σπόρους Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) και Κουερσετίνη, εμπλουτισμένα με L-Arginine, Co-enzyme Q10, ψευδάργυρο και βιταμίνες B3, B6, B12.

Το Sky Premium ​Life King Eros παρασκευάζεται στην Ελλάδα και πληροί όλα τα κριτήρια για ποιότητα και αξιοπιστία στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής. Επίσης είναι κατάλληλο για χορτοφαγική διατροφή ενώ δεν περιέχει γλυκόζη, λακτόζη, γλυκαντικές ουσίες, λάδι, άμυλο και Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (GMOs). Διατίθεται στα φαρμακεία σε γυάλινη φιάλη με 60 φυτικές κάψουλες. Συνίσταται η λήψη 1-2 καψουλών την ημέρα, κατά προτίμηση με τα γεύματα ή σύμφωνα με τις οδηγίες ενός επαγγελματία υγείας.

Βάζοντας το King Eros στη διατροφή σου, αποκτάς έναν σημαντικό σύμμαχο στη σεξουαλική σου καθημερινότητα!