Οι ODY ICONS σε ένα ατμοσφαιρικό & προσβάσιμο live concert στο TQAF

23/06/2020

Την Κυριακή 28 Ιουνίου στις 20.00 (EST +3.00), μέσω της σελίδας του TQAF στο Facebook, οι ODY ICONS στήνουν ένα ακουστικό, ατμοσφαιρικό και προσβάσιμο live concert.

Οι ODY ICONS συστήθηκαν στο κοινό πριν από ένα χρόνο με την αγγλική διασκευή «SUPERMELANCHOLIC» του τραγουδιού «Θα μελαγχολήσω». Έχοντας τη θεατρικότητα και την υπερβολή των καιρών και με μια σαρκαστική πολιτική διάθεση καμπαρέ, οι ODY ICONS κουβαλούν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση την ζέστη της ελευθερίας και την ελευθερία της μελαγχολίας.

Συναντώντας την ερώτηση «WHAT IS FEAR» του TQAF επέλεξαν να απαντήσουν δια της ατόπου απαγωγής: «WHAT IS NOT FEAR». Οι επιλογές των τραγουδιών και των ποιημάτων, είτε πρόκειται για προσωπική τους δουλειά είτε covers σε δουλειά άλλων καλλιτεχνών, απαντούν – με κάποιο τρόπο – στην επαναδιατύπωση της ερώτησης και επιτρέπουν στ@ όποι@ αλληλεπιδράσει με το live τους να δώσει τις δικές τ@ απαντήσεις.

Η live-stream συναυλία, θα είναι προσβάσιμη σε Κωφούς και Βαρήκοους με την χρήση ζωντανών υποτίτλων από την ομάδα της Liminal Access.


Υποτιτλισμός για Κωφούς και Βαρήκοους: Βανέσσα Καλπία & Πάτρα Μαρούση
Επιμέλεια Υποτιτλισμού: Κερασία Μιχαλοπούλου
Συντονισμός- Χειρισμός: Χρίστος Παπαμιχαήλ

Το live θα αναμεταδοθεί από το στούντιο του Γιώτη Παρασκευαϊδη στην Αθήνα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!