Ο Harry Needs, πρώην σύζυγος της επαγγελματία κολυμβήτριας ολυμπιακών αγώνων Rebecca Adlington, έκανε coming out ως αμφιφυλόφιλος σε ένα Q&A του Instagram την ημέρα της γιορτής του πατέρα.

Ο Needs, που έχει αυτοαπομονωθεί με την Adlington και τον σύντροφό της, Andrew Parsons, ώστε να χαρεί την κόρη του, Summer, είπε χθες (21 Ιουνίου 2020) ότι είχε περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του «αποφεύγοντας» να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harryneeds (@harryneeds) στις


Όταν ρωτήθηκε για τη σεξουαλικότητά του, ο Needs απάντησε:

«Αυτή είναι μια ερώτηση που έχω αποφύγει καθημερινά στη ζωή μου μέχρι στιγμής, κυρίως, επειδή δε μου αρέσουν και πολύ οι ταμπέλες, παρόλο που έχω μία λύση για να τις αποφύγω. Αλλά, αν έπρεπε να απαντήσω, θα έλεγα στον κόσμο ότι ήμουν πάντα αμφιφυλόφιλος» .

Ο Harry Needs, ήξερε ότι ήταν αμφιφυλόφιλος από τότε που ήταν 13 ετών, αλλά γνώρισε τη Rebecca, όταν ήταν 17 ετών, και «ξεκίνησε αυτό το ταξίδι» μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harryneeds (@harryneeds) στις


Ο Needs, είπε, ότι αποφάσισε να το πει δημόσια, για να γιορτάσει ταυτόχρονα την Ημέρα του Πατέρα, τον Μήνα Υπερηφάνειας, και την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία των Ανδρών, «δε θα μπορούσα να σπαταλήσω μια χρυσή ευκαιρία όσο αυτή» , είπε χαρακτηριστικά.

«Αν και όλα τα φιλικά μου πρόσωπα, και η οικογένειά μου, το γνωρίζουν, μοιράζομαι αυτήν την πλευρά του εαυτού μου, με όλες/ους τώρα, με την ελπίδα ότι μπορώ να βοηθήσω άλλα άτομα. Επειδή παντρεύτηκα την Becky, δε χρειάστηκε να μοιραστώ δημόσια τη σεξουαλικότητά μου, αλλά ελπίζω ότι το ταξίδι μου, μπορεί να εμπνεύσει πολλά άλλα άτομα, να είναι αληθινά στον εαυτό τους» .

Ο Needs, είπε, ότι η σεξουαλικότητά του δεν είχε καμία σχέση με τον χωρισμό του από την Adlington και ότι δε θέλει να μιλήσει για τις λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους του διαζυγίου τους.

Σε μια επόμενη δημοσίευση απευθύνθηκε στους αμφιφυλόφιλους μπαμπάδες λέγοντας:

“Ποτέ μη σταματήσουμε να δημιουργούμε τον εαυτό μας, αξίζουμε όλοι πιο ευτυχισμένες στιγμές. Προς τιμήν του Pride, ειδική έκκληση σε όλους τους αμφιφυλόφιλους μπαμπάδες εκεί έξω, σας βλέπω, σας ακούω, σας νιώθω.” 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harryneeds (@harryneeds) στις

Αργότερα, ο Needs έδωσε συμβουλή σε έναν αμφιφυλόφιλο follower, ο οποίος προσπαθεί να κάνει coming out στην οικογένειά του:

«Όποιος σε αγαπάει πραγματικά θα σε [δεχτεί] για αυτό που είσαι. Δυστυχώς, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος προσαρμογής σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά ο σεβασμός που θα έχεις για τον εαυτό σου θα είναι πολύ μεγαλύτερος και υπερτερεί της αρνητικότητας, που λαμβάνεις. Νομίζω, ότι μερικές φορές, μπορεί να το παρασκέφτεσαι, γιατί έχει τόσο προσωπική όσο και συναισθηματική σημασία… αλλά η συμβουλή μου είναι να το αγκαλιάσεις, να το μοιραστείς και να είσαι ο αληθινός σου εαυτός» .