Η Youtuber Tana Mongeau έκανε coming out ως πανσέξουαλ

17/06/2020
από
Η Youtuber Tana Mongeau έκανε coming out ως πανσέξουαλ, Photo by Morgan Lieberman/FilmMagic

Η Tana Mongeau έκανε coming out ως πανσέξουαλ με μία ανάρτηση στο Instagram που ανεβάστηκε για να γιορτάσει τον μήνα υπερηφάνειας.

Η 21χρονη influencer και μοντέλο, που έβγαινε με την ηθοποιό Bella Thorne από το 2017 έως το 2019, έκανε coming out στις 15 Ιουνίου, λέγοντας στα 5,4 εκατομμύρια άτομα, που την ακολουθούν, ότι η κοινοποίηση της σεξουαλικότητάς της στα social media ήταν πάντα ένας αγώνας για εκείνη, αλλά, αποφάσισε, ότι είναι ή τώρα ή ποτέ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tana mongeau (@tanamongeau) στις


«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν αρκετά γενναία να μοιραστώ δημόσια τη σεξουαλικότητά μου με τον τρόπο που κάνω τώρα» , έγραψε.

Η Mongeau μίλησε ακόμη για την δυσκολία της να έλκεται από όλα τα φύλα:

«Εξακολουθώ να αγωνίζομαι μ’ αυτό – μισώ τα κουτάκια, μισώ τους ανθρώπους που μου λένε ότι είμαι στρέιτ, ή  ότι ντροπιάζω τη σχέση μου, αν είμαι με ένα κορίτσι.

«Αλλά είμαι περήφανη που δεν είμαι μόνο μέλος, αλλά σύμμαχος της ΛΟΑΤ+ κοινότητας και είμαι περήφανη, που θα ζήσω τη ζωή μου με βάση το να αγαπώ τους ανθρώπους ότι για το φύλο τους, αλλά για την ψυχή τους.” 

Μίλησε ακόμη, για το ότι συχνά η σεξουαλικότητα χωρίζεται σε κατηγορίες και, ενώ η σεξουαλικότητά της πλησιάζει περισσότερο τον όρο πανσέξουαλ, η ίδια αδιαφορεί για τις ετικέτες στο σύνολό τους.

«Μερικοί άνθρωποι το λένε πανσεξουαλικότητα, όλοι με αποκαλούν bi, προσωπικά δε βρίσκω την ανάγκη να τα επισημάνω όλα αυτά» , είπε, «η αγάπη και η σεξουαλικότητα είναι χωρίς φύλο για μένα και είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτήν την πλατφόρμα να μιλάω ανοιχτά γι’ αυτό.

«Επίσης, γ@μ$…. τον πρόεδρό μας, για τα απολύτως απάνθρωπα ιδανικά του, απέναντι στην κοινότητα των ΛΟΑΤ+ ατόμων και καλύτερα να τον καταψηφίσεις, όπως κι εγώ.

«Πονάει την καρδιά μου να δημοσιεύω ακόμη και για το Pride, γνωρίζοντας ότι τα δικαιώματα των τρανς ανθρώπων, απλώς άρχισαν να ξηλώνονται.
«Θα χρησιμοποιήσω αυτό που με θυμώνει για να παλέψω για αλλαγή.

«ΑΓΑΠΩ ΟΛΑ ΣΑΣ ΛΟΑΤ+ ΜΩΡΑ ΜΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.» 




Δες και αυτό!