Πιθανότατα υπάρχει ένας gay ή bisexual παίκτης σε κάθε ομάδα

16/06/2020
από

O Τρόι Ντίνι είναι αρχηγός της βρετανικής ομάδα ποδοσφαίρου Γουότφορντ. Πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο podcast του BBC “Grounded with Louis Theroux”, δηλώνοντας πώς κάθε ομάδα ποδοσφαίρου έχει πιθανότατα έναν gay ή bisexual παίκτη, ο οποίος φοβάται να το αποκαλύψει εξαιτίας των αντιδράσεων που θα προκληθούν.

“Θα πω on the record πως υπάρχει πιθανότατα ένας gay ή bisexual παίκτης σε κάθε ομάδα ποδοσφαίρου”, δήλωσε ο γνωστός επιθετικός. “Υπάρχουν, είναι 100% βέβαιο. Νομίζω πως οι άνθρωποι που είναι gay ή ανήκουν γενικότερα στην LGBTQ κοινότητα φοβούνται να πάρουν στους ώμους τους την ευθύνη να είναι οι πρώτοι που θα το πουν. Νομίζω, όμως, πως όταν γίνει η πρώτη αποκάλυψη, θα ακολουθήσουν κι άλλες”.

Watford’s Troy Deeney leaves the pitch after being shown a red card during the English Premier League soccer match between Watford and Arsenal at Vicarage Road stadium in Watford, England, Monday, April 15, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)

Αν βγουν και το πουν, πιστεύω ακράδαντα πως, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, θα υπάρξουν τουλάχιστον άλλοι 100 και θα πουν ότι είναι κι οι ίδιοι gay. Απλά και μόνο επειδή δεν θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα αντιμετωπίσουν τις αντιδράσεις. Αναρωτιέμαι, επίσης, γιατί οι άνθρωποι όταν σταματούν το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι και οποιοδήποτε σπορ, τους είναι πιο εύκολο να πουν ότι είναι gay. Νιώθω πως είναι τεράστιο βάρος να το κουβαλάς σε ολόκληρη την αθλητική καριέρα σου”, σχολίασε ο Ντίνι, ο οποίος έχει αναφερθεί και στο παρελθόν σε κοινωνικά ζητήματα, τασσόμενος ανοιχτά υπέρ των μειονοτήτων.




Δες και αυτό!