Ο Will Ferrell και η Rachel McAdams πρωταγωνιστούν στην ταινία αφιερωμένη στον διαγωνισμό τραγουδιών με τίτλο: “Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga” , που αναμένεται να προβληθεί από την πλατφόρμα του Netflix στις 26 Ιουνίου 2020.

Μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ της ταινίας φαίνεται να έχει πρωτότυπη μουσική, δράση, αγωνία και χιούμορ. Ο Ferrell είναι ο Lars Erickssong κι η McAdams είναι η Sigrit Ericksdottir. Παίζουν ακόμη ο Dan Stevens, ο οποίος υποδύεται τον μεγαλύτερο αντίπαλο των πρωταγωνιστών στον διαγωνισμό, τον Alexander Lemtov, καθώς και το πρώην αστέρι του James Bond, Pierce Brosnan, ο οποίο υποδύεται τον πατέρα του Lars, τον Erick. Ο σχολιαστής του βρετανικού BBC της Eurovision Graham Norton, εμφανίζεται ως ο ίδιος στην ταινία και υποδύεται τον εαυτό του. Ακόμη, εμφανίζεται η Demi Lovato ως τραγουδίστρια με το όνομα Katiana, και λέει ένα κομμάτι με τίτλο: ‘In The Mirror’ .

Ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής Will Ferrell έχει μία μακροχρόνια αγάπη για την Eurovision.

«Αυτό συνέβη κυριολεκτικά πριν από είκοσι χρόνια με την οικογένεια της γυναίκας μου στη Σουηδία» , δήλωσε στο Norton.

“Ένα βράδυ η ξαδέρφη της είπε: «Να καθίσουμε να δούμε τη Eurovision;» και είπα ΟΚ. Καθίσουμε εκεί για τρεις συνεχόμενες ώρες και να παρακολουθήσουμε τους τελικούς της Eurovision, και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δε μπορούσα να πιστέψω τι παρακολουθούσα. Όλα όσα γνωρίζετε – το θέαμα, το χιούμορ και η καμπάνια – ήταν μεθυστικά. Πάντα πίστευα ότι κάποιος πρέπει να κάνει μια ταινία γι’ αυτό και κανείς δεν το είχε κάνει. Αρχίσαμε να κάνουμε εμείς πριν από τέσσερα χρόνια.”