“Γαμ@ την Αστυνομία! Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη.”

28/05/2020
από
"Γαμ@ την Αστυνομία! Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη."

Η Μαντόνα, με ανάρτησή της στο Instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της, τη λύπη και το θυμό της για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, από τη ρατσιστική αστυνομική βία που επιβλήθηκε αναίτια πάνω του.

Γράφει η Μαντόνα:

Βλέποντας αυτόν τον αστυνομικό να πνίγει τον Τζορτζ Φλόιντ με το γόνατό του στο λαιμό του, ενώ φορούσε χειροπέδες και ήταν αβοήθητος, το να κλαίει για τη ζωή του με το πρόσωπό του στο δρόμο είναι το πιο οδυνηρό, θλιβερό πράγμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό. Αυτός ο αξιωματικός ήξερε ότι τον κατέγραφαν σε βίντεο και τον δολοφόνησε με αλαζονεία και υπερηφάνεια.
Αυτό πρέπει να σταματήσει!! Μέχρι να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τον Ρατσισμό στην Αμερική – σε κανέναν άνθρωπο δεν πρέπει να επιτρέπεται να κουβαλάει όπλο. Κυρίως οι μπάτσοι.
Ο Θεός να σε ευλογεί Τζορτζ Φλόιντ. Λυπάμαι πολύ για σένα και την οικογένειά σου. Και για όλες τις παράλογες δολοφονίες που έχουν γίνει πριν από τη δική σου. Θα τελειώσει ποτέ; Προσεύχομαι στον ΘΕΟ να γίνει μια μέρα.
Μέχρι τότε — Γαμώ την Αστυνομία! (Fuck The Police!) Ναι, το είπα. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι πολιτικά ορθή. Ενδιαφέρομαι για τη δικαιοσύνη.
@shaunking #georgefloyd #justice #guncontrol

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

with his knee on his neck, handcuffed and helpless, crying for his life with his face in the street is the most sickening, heartbreaking thing ive seen in a long time. This Officer knew he was being filmed and murdered him with arrogance and Pride. This has to stop!! Until we can over come Racism in America— no one should be allowed to carry a gun. Most of all cops. God Bless you George Floyd Im so sorry for you and your family. And all the senseless killings that have gone before you. Will it ever end? 🙏🏼 I pray to GOD it does one day. Until then—Fuck The Police! Yea I said it. Im not interested in being PC. Im interested in Justice. @shaunking #georgefloyd #justice #guncontrol

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις




Δες και αυτό!